Najnovije vesti

MALO SAM POPIO, ALI KRIVI SU PUTARI: Milojko Pantić izneo neverovatnu odbranu posle udesa! LJUDI, MA JE LI TO MOGUĆE!
Foto: ATA Images, Ana Paunković

ČUVENI SPORTSKI KOMENTATOR našao krivce

MALO SAM POPIO, ALI KRIVI SU PUTARI: Milojko Pantić izneo neverovatnu odbranu posle udesa! LJUDI, MA JE LI TO MOGUĆE!

Crna Hronika

Zalutao sam i slupao se jer je put nepravilno obeležen, nisam mogao na vreme da odreagujem, tvrdi za Kurir komentator Milojko Pantić, koji je kolima uleteo u pešačku zonu u Pećincima
 

Sportski komentator Milojko Pantić, koji je ponedeljak uveče pijan kolima uleteo u pešački zonu u Pećincima, tvrdi za Kurir da su za udes krivi putari i da će ih tužiti jer put nije dobro obeležen.

Naši novinari obišli su mesto udesa i u neposrednoj blizini, pre pešačke zone, slikali tri saobraćajna znaka - za ograničenje brzine na 40 kilometara na sat, uz upozorenje na to da se deca mogu naći na putu, obaveštenje da se ovaj put račva levo i desno, kao i da se nalazite na glavnom putu i da ulazite u levu krivinu.

foto: Ana Paunković

Malo sam popio

Pantić je, kako smo pisali, produžio pravo i svojim „fordom“ naleteo na bedem koji odvaja pešačku zonu od puta. On objašnjava da je video znak, ali da nije mogao brže da reaguje.

- Nisam vozio brzo, možda 40-50 na sat. Prvi put sam prolazio tuda sa rođakom, zalutali smo jer nema putokaza. Išli smo iz Šašinca za Beograd video sam znak za obavezno levo i desno, ali, nažalost, on je bio toliko blizu, na manje od 20 metara od same raskrsnice i bedema, da nisam mogao da odreagujem na vreme. Kočio sam, ali nisam uspeo da stanem - poručuje Pantić i dodaje:

- Tačno je da sam malo popio i da mi se to drugi put dešava za manje od godinu i po dana. Sad razmišljam, ovo mi je druga opomena koju ću, kako znam, morati da shvatim ozbiljno! Sreća je da nisam nekog povredio i uništio auto.

Umalo tragedija

Pantić je zbog 1,61 promila alkohola u krvi 12 sati bio na trežnjenju

. - Nemam opravdanje za to što sam vozio pijan. Bili smo kod prijatelja, ručali i malo sam popio. Shvatam da sam u godinama, ali ovde deo krivice snose i putari. Mogli smo da nastradamo ili, još gore, da nekog ubijem. Zato razgovaram sa advokatom da tužimo putare - rekao je Pantić i potvrdio da mu je izrečena novčana kazna od 120.000 dinara, oduzimanja 16 poena i 10 meseci zabrane upravljanja vozilom.

Pantićev nekadašnji kolega, čuveni komentator bivše Jugoslavije, Mladen Delić, verovatno bi ponovio čuvenu rečenicu: Ljudi, ma je li to moguće...

foto: Kurir/ J.R.

Kurir.rs, J. Rafailović/ Foto: Kurir, J.R. Ana Paunković, ATA Images

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...