DETALJI SMRTI DEČAKA (15) U NIŠU: Prišao muškarcu koji je imao nož, od straha počeo da beži, pa pao i preminuo?
Foto: Kurir

istraga je u toku

DETALJI SMRTI DEČAKA (15) U NIŠU: Prišao muškarcu koji je imao nož, od straha počeo da beži, pa pao i preminuo?

Crna Hronika -

Dečak A. Ć. (15) iz Niša preminuo je sinoć nakon što mu je jedan čovek navodno pokazao nož, zbog čega su on i njegovi drugari počeli da beže.

Dečak je zatim iznenada pao i preminuo, a prema prvim informacijama nema nikakve vidljive povrede na telu. Tragedija se dogodila sinoć na raskrsnici Koste Stamenkovića i Hajduk Veljkove.

Dečak se vraćao sa sa drugovima kući kada su ispred jednog marketa videli čoveka kako sedi i jede. On je nešto pričao a A.Ć. se vratio, verovatno jer mu se učinilo da njemu nešto govori.

Kako se saznaje, čovek koji je sedeo i jeo onda je izvadio nož ali ih prema prvim informacijama nije jurio. Od straha dečaci su krenuli da beže. Na raskrsnici Koste Stamenkovića i Hajduk Veljkove dečak je pao.

- Pozvana je Hitna pomoć koja je pokušala da ga reanimira, prebačen je i u Klinički centar u Nišu ali je preminuo - kaže izvor.

Prema nezvaničnim informacijama, dečak nema ubodnu ranu niti vidljive povrede. Više javno tužilaštvo je naložilo obdukciju radi utvrđivanja uzroka smrti a policija radi na utvrđivanju svih okolnosti.

(Kurir.rs/Blic/ FOTO: Dado Đilas/Ilustracija)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja