GDE ĆE MU DUŠA? KAKO JE MOGAO? Zrenjaninci ne veruju da je otac mogao da siluje ćerku, a evo šta kaže majka devojke (23)
Foto: Kurir/S.U.

ODREĐEN MU PRITVOR

GDE ĆE MU DUŠA? KAKO JE MOGAO? Zrenjaninci ne veruju da je otac mogao da siluje ćerku, a evo šta kaže majka devojke (23)

Crna Hronika -

Janošiku Ć. (43) iz Zrenjanina, sudija za prethodni postupak Višeg suda u ovom gradu je, nakon saslušanja u Višem javnom tužilaštvu, odredio pritvor u trajanju do 30 dana, zbog sumnje da je silovao svoju dvadesettrogodišnji ćerku Sonitu.

1 / 4 Foto: S.U.

On je, kako se sumnja, najpre istukao ćerku, a onda je napastvovao u jednoj napuštenoj udžerici. Nesrećnoj devojci je zapretio da ne sme nikome ništa da kaže, ali ga nije poslušala. Poverila se drugarici, koja nije oklevala i prijavila je slučaj policiji.

Usledila je opsežna potraga za ocem. Nakon što je, kako se sumnja, zadovoljio bolesnu pohotu, Janošik se nije vratio u porodičnu kuću, koja se nalazi u sirotinjskom naselju u ulici Surdučka, na periferiji Zrenjanina.

Od subote uveče, kada je navodno istukao i silovao ćerku, Janošik kao da je u zemlju propao. Do ponedeljka, rano popodne, kad je lociran i uhapšen, skrivao se u napuštenim kućama, verujući da će uspeti da umakne poteri.

"Gde će mu duša? Kako je mogao tako nešto da uradi?", u neverici su bile komšije koje su nerado komentarisale ono za šta se sumnjiči Janošik.

Do priče nije bilo ni njegovoj ženi, kad se u ponedeljak, nešto pre hapšenja Janošika pojavila u dvorištu njihove kuće bez ograde:

"U šoku sam. Neću ništa da govorim", bilo je sve što je rekla Anita Z.

Kurir.rs/S.U.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track