NESTAO FRULAŠ (64) OSUMNJIČEN ZA NAPASTVOVANJE DEVOJČICE (10): Ostavio pismo, skočio sa prvog sprata, porodica se boji najgoreg
Foto: Printskrin/Facebook

TEK ŠTO JE PUŠTEN IZ PRITVORA

NESTAO FRULAŠ (64) OSUMNJIČEN ZA NAPASTVOVANJE DEVOJČICE (10): Ostavio pismo, skočio sa prvog sprata, porodica se boji najgoreg

Crna Hronika -

Frulaš M.C.(64) iz Brusa osumnjičen da je pipkao devojčicu (10), pušten je iz pritvora posle saslušanja svedoka, a u ponedeljak uveče je nestao iz porodičnog doma.

Kako saznajemo, on je pušten da se brani sa slobode posle čega je došao pravo kući.

- Otišao je kod supruge, pa su sedeli i pričali, a onda su im došli gosti. Kada su oni otišli kući, rekao je da ide da se kupa i kroz prozor kupatila iskočio sa prvog sprata i pobegao - priča izvor Kurira:

- Tražimo ga svuda, ali nade nema. Ostavio je i neko pismo, napisao da će se dokazati da nije kriv. Sumnjamo da se odlučio na ono najgore. Nismo spavali celu noć, pretražili smo sve, celu šumu - rekao je izvor i dodao da je nestanak prijavljen policiji koja takođe traga za M.C.

Podsetimo, poznatog frulaša, pre desetak dana prijavila je devojčica (10) kojoj je držao privatne časove muzike da je neprikladno dodirivao po grudima, posle čega je on uhapšen. Međutim, nakon što su svi svedoci saslušani, pušten je da se brani sa slobode.

- On je negirao da je dodirivao dete - rekao je sagovornik ranije.

(Kurir.rs/ J. Ivić/ Foto: printscreen/Facebook)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track