CRN DAN POSLE STRAVIČNE NESREĆE U NIŠU: Devojka koju je udario voz izgubila bitku za život, lekari i sestre plakali!
Foto: Printscreen

tRAGEDIJA

CRN DAN POSLE STRAVIČNE NESREĆE U NIŠU: Devojka koju je udario voz izgubila bitku za život, lekari i sestre plakali!

Crna Hronika -

NIŠ - Devojka (18) koju je juče udario voz u Nišu preminula je danas usled zadobijenih povreda. Njeno stanje bilo je kritično i nadljudski pokušaji lekara daje spasu nisu uspeli. Ona je preminula u KC NIš.

To nam je rečeno u Kliničkom centru kao i činjenica da su u ovoj zdravstvenoj ustanovi sestre, lekari i drugi plakali za izgubljenim mladim životom. Ona je imala politraumu. Uprkos svim naporima da saniramo brojne povrede na glavi i ekstremitetima, organizam nije izdržao, rečeno nam je u KC.

Ona je dolazila iz pravca benzinske pumpe, popela se na divlji pružni prelaz kada očigledno nije čula da nailazi voz jer je na ušima imala slušalice, a svedočenjima stanara okolnih kuća, mašinovođa jako trubio.

Stanovnik Bulevara Šabana Bajramovića Nebojša Mladenović, bio je na dvadeset, a njegov stric Mirko na desetak metara od mesta udesa. Svedoci su rekli da joj je nakon udesa, kada je voz udario jednom pa drugi put zakačio kada je odbacio, tekla krv iz nosa.

Podsetimo, nju je na divljem i neobezbeđenom pružnom prelazu udario putnički voz oko 11.30 sati u niškom naselju Trošarina, na Bulevaru Šabana Bajramovića.

Stanovnik Bulevara Šabana Bajramovića Nebojša Mladenović, bio je na dvadeset, a njegov stric na desetak metara od mesta udesa. Oni su posvedočili da je devojka na ušima imala slušalice i verovatno je bila zamišljena tako da nije registrovala trubljenje mašinovođe.

- Primljena je hitno na odeljenje reanimacije u Urgentnom centru sa teškim povredama glave i ekstremiteta. Hitno je intubirana i neposredno je životno ugrožena - rekao nam je Nikola Marković, portparol Kliničkog centra.

Policija je takođe potvrdila da se dogodila nesreća kao i da traje rad na utvrđivanju okolnosti pod kojima se ovo dogodilo.

Kurir.rs/M.S./Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja