JEZIVA FOTOGRAFIJA DRAME U KANJONU LIMA: Poginuo Prijepoljac, troje povređeno, vatrogasci izvlačili auto iz ambisa
Foto: Rina.rs

na magistralnom putu od Prijepolja prema Brodarevu

JEZIVA FOTOGRAFIJA DRAME U KANJONU LIMA: Poginuo Prijepoljac, troje povređeno, vatrogasci izvlačili auto iz ambisa

Crna Hronika -

PRIJEPOLJE - U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se u noći između petka i subote dogodila na magistrali Prijepolje - Brodarevo poginuo je E. P. (35) iz Prijepolja a troje njegovih saputnika prošli su sa lakšim pvoredama.

Nesreća se dogodila u petak oko 22 sata, u mestu Petrovac, kada je "mercedes" kojim je upravljao E. P. i u kome su bila dvojica mladića iz Prijepolja i dve devojke iz Priboja iz za sada nepoznatih razloga udario u potporni zid i zatim sleteo sa magistrale i posle 50 metara zastavio se na samoj obali Lima.

foto: Rina.rs

- Posle udara vozilo je sletelo sa magistrale i u tom trenutku P. E. je ispao iz vozila. Kamiondžija koji je ubrzo naišao primetio je na putu registarsku tablicu i odronjeno kamenje, posumnjao je da se nešto dogodilo pa je pozvao policiju. Pollicajci koji su brzo stigli na mesto udesa primetili su vozilo u ambisu, pozvana je i hitna pomoć, vatrogasci spasioci koji su iz ambisa izvukli telo E.P. a zatim i troje njegovih saputnika koji su bili živi - kaže naš izvor iz istrage. Troje saputnika iz "mercedesa" zadobili su u udesu lakeš povrede, konstatovano je kasnije u prijepoljskoj bolnici. Pukom srećom, ispričali su očevici, vozilo se zaustavilo na samo par metara od Lima čime je izbegnuta mnogo veća tragedija.

(Kurir.rs/Z. Š.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track