JEZIVA NESREĆA KOD BAJMOKA: Voz udario auto pa ga nosio 50 metara po šinama, poginula Slobodanka (31) (KURIR TELEVIZIJA)
Foto: Kurir Televizija Printscreen

jutros oko 8 časova NA PRUŽNOM PRELAZU

JEZIVA NESREĆA KOD BAJMOKA: Voz udario auto pa ga nosio 50 metara po šinama, poginula Slobodanka (31) (KURIR TELEVIZIJA)

Crna Hronika -

SUBOTICA - Na pružnom prelazu na izlazu iz Bajmoka jutros oko 8 časova desila se teška saobraćajna nesreća kada je voz naleteo na putnički automobil.

U nesreći je poginula Slobodanka U. (31) koja je bila za volanom golfa koji se sudario sa vozom. Odmah posle nesreće, ona je bila živa a naknadno je javljeno da je preminula.

foto: Kurir Televizija Printscreen

Uviđaj je u toku. Prema nezvaničnim informacijama, voz je udario automobil i pedesetak metara ga nosio po šinama. Zasad je nepoznato je li rampa bila spuštena i da li je radila svetlosna signalizacija. Pošto je jutro bilo maglovito na ovom delu puta smanjena je vidljivost, a put je bio klizav.

Oglasile se srpske železnice

Jedna osoba poginula je jutros kad je putnički voz naleteo na automobil na putnom prelazu kod Bajmoka, saopštile su srpske železnice.

U zajedničkom saopštenju Infrastrukture železnice Srbije i Srbija voza, navedeno je da se u 08.18 sati dogodila nesreća na putnom prelazu na deonici pruge Bajmok - Aleksa Šantić, kada je voz koji je saobraćao na relaciji Subotica - Sombor naleteo na automobil kada je nastradala jedna osoba iz tog vozila. Na putnom prelazu su automatski polubranici, sa svetlosnim saobraćajnim znacima. Na mesto nesreće odmah su izašli Hitna pomoć, MUP i predstavnici železnice. Obavljen je uviđaj, a železnički saobraćaj na ovom delu pruge zbog nesreće je u prekidu. Železnička komisija za vanredne događaje utvrdiće uzroke koji su doveli do ove nesreće. Infrastruktura železnice Srbije i Srbija voz izražavaju najdublje saučešće porodici nastradale osobe, navedeno je u saopštenju.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track