KURIR SAZNAJE! DARKO ELEZ UHAPŠEN U BATAJNICI: Policija ga zatekla u jednoj firmi, nije pružao otpor!

otkrivamo

KURIR SAZNAJE! DARKO ELEZ UHAPŠEN U BATAJNICI: Policija ga zatekla u jednoj firmi, nije pružao otpor!

Crna Hronika -

Darko Elez (40), koji važi za vođu jedne od najopasnijih kriminalnih grupa u regionu, uhapšen je u prostorijama jedne firme u Batajnici, saznaje Kurir. Kako naš izvor otkriva, Elez nije pružao otpor, niti pokušao da se suprotstavi pripadnicima MUP-a Srbije koji su mu stavili lisice na ruke.

1 / 3 Foto: MUP Srbije

- Elez je uhapšen u prostorijama firme "EHL Transport" u Batajnici. Nije pokušao da pobegne niti da im se suprotstavi - potvrdio je izvor Kurira.

On objašnjava da je Elez priveden po poternici koju je za njim raspisala Republika Srpska kao i da mu je posle saslušanja kod istražnog sudije određen ekstradicioni pritvor. U nastavku postupka, putem međunarodno pravne pomoći, oni bi trebalo da dostave dokumentaciju na osnovu koje će naše pravosuđe da odluču da li će Eleza da izruči.

Darko Elez, hapšenje
foto: MUP Srbije, Privatna Arhiva

Prema rečima našeg sagovornika, Elez koji je već odležao kaznu od devet godina zatvora u našoj državi, u Srbiji je vodio luksuzan i lagodan život.

- Bavio se poslovima transporta, skretao je pažnju na sebe luksuznim stilom života i skupim automobilima koje vozi - otkriva izvor Kurira.

(Kurir.rs/E. K./Foto: Printscreen, MUP Srbije)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track