DEVOJKA (14) UBIJENOG NEMANJE (18) KOD GADŽINOG HANA PUŠTENA NA KUĆNO LEČENJE: Poznato stanje i osumnjičenog za ubistvo (18)
Foto: Dragan Ilić

nastradao u tuči

DEVOJKA (14) UBIJENOG NEMANJE (18) KOD GADŽINOG HANA PUŠTENA NA KUĆNO LEČENJE: Poznato stanje i osumnjičenog za ubistvo (18)

Crna Hronika -

Devojčica (14) koja je povređena u tuči u selu Zaplanjska Toponica kod Gadžinog Hana, kada je ubijen njen momak Nemanja Anastasijević (18), otpuštena je na kućno lečenje.

Milan T. (18) za koga se sumnja da je Nemanji zadao koban ubod nožem u grudi a koji je takođe izboden, i dalje je u teškom stanju.

- Povređena četrnaestogodišnjakinja je nakon dijagnostike, obrade rane i višesatne opservacije, otpuštena na kućno lečenje. Zdravstveno stanje mladića je nepromenjeno, vitalno je stabilan ali je i dalje neposredno životno ugrožen i priključen je na respirator – saopšteno je iz niškog Kliničkog centra.

Da podsetimo, Bogosav Anastasijević, otac ubijenog, rekao je za Kurir da je drama počela u petak uveče, a da se završila tragedijom u subotu ujutru.

- Prvi sukob između momaka desio se oko ponoći. Nemanja je došao kući s povredama glave, pa sam ga odvezao u dom zdravlja. Sanirali su mu ranu i vratili smo se kući, gde nam se pridružila i Nemanjina devojka. Popili su kafu i seli da se odmore. Posle nekoliko sati otišli su da se prošetaju i sin mi se više nije vratio - priča otac Bogosav, dok njegova supruga Anica kaže da ih je u subotu oko šest ujutru pozvala neka žena i saopštila im tužnu vest.

- Rekla je da idemo po Nemanju, jer leži na ulici. Otrčali smo kao bez duše i našli ga u lokvi krvi. Bio je živ, pa smo pokušali da mu zaustavimo krvarenje ispod rebara na desnoj strani, imao je tu pet uboda. Ubiše mi dete na pravdi boga - ispričala je uplakana majka.

(Kurir.rs/Telegraf)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track