KRVAVOM OBRAČUNU KOD GADŽINOG HANA PRETHODILA TUČA: Ubijeni Nemanja i teško povređeni Milan jedan drugog ubadali noževima
Foto: Facebook Printscreen

tragedija koja je potresla srbiju

KRVAVOM OBRAČUNU KOD GADŽINOG HANA PRETHODILA TUČA: Ubijeni Nemanja i teško povređeni Milan jedan drugog ubadali noževima

Crna Hronika -

Kobnoj krvavoj tuči u kojoj je 26. decembra oko 6 časova izjutra ubijen Nemanja Antanasović (18), teško ranjen Milan T. (18), prethodio je sukob od pre tri dana u kojem su oba mladića učestvovala sa suprotnih strana.

Prema nezavničnim saznanjima do sukoba je došlo jer je grupa u kojoj je bio Milan gađala kamenjem grupu u kojoj je bio Nemanja.

- Pre tri dana sukobili su se Nemanja Antanasović, S. P. i F. S. sa jedne i Milan T., S. L. i T. S. sa druge strane koji su ih gađali kamenjem i polomili im staklo na automobilu. Posle kraćeg zatišja kobne večeri se taj sukob nastavio kada je Nemanja, navodno sa sa fantomkom na glavi, došao do kuće S. L. i M. Z. Izbila je tuča između M. Z. i Nemanje a u toku tuče S. L. je iskoritio priliku pa je Nemanju udario drvenom motkom u glavu. Nemanja je uspeo da pobegne i kasnije je bio na pregledu kod lekara sa ocem, nakon čega se vratio kući u Zaplanjsku Toponicu sa devojkom (14) iz susednog sela Brestovac - kaže izvor.

Z.Toponica, zaplanska toponica, ubistvo, Milan Tanić, Nemanja Antanasović
foto: D.I.

Po povratku kući Nemanja je tog jutra sa devojkom otišao do kuće Milana T. i pozvao ga da izađe ispred.

- Kada je Milan izašao ispred kuće, došlo je do krvave tuče u kojoj su jedan drugog ubadali noževima u telo. Oba noža korišćena u tuči su pronađena. Milan T. se nalazi na bolničkom lečenju ali čim mu se zdravstveno stanje popravi protiv njega će biti pokrenut krivični postupak zbog sumnje da je počinio krivično delo ubistvo iz člana 113 - dodaje izvor.

Podsetimo, obračun se desio u jednom od mračnih sokaka u Zaplanjskoj toponici, u kojoj ne živi nijedan od aktera ove kobne tuče. Jedna od komšinica je pozvala policiju u 6.40 časova a do dolaska organa reda, obojica povređenih mladića su privatnim automobilima već bili na putu ka bolnici.

Nemanja je iskrvario na putu do ambulante u Doljevcu jer je zadobio jedan ubod u leđa koji ga je pogodio u srce, dok se lekari još bore za život Milana T. koji je stabilan ali i dalje životno ugrožen. On je uspešno operisan u Kliničkom centru u Nišu zbog povrede levog plućnog krila, povreda na vratu, kao i ostalih površinskih povreda i posekotina, i priključen je na respirator. Nemanjina devojka iz Brestovca koja ima 14 godina, ubodena je u rame i izašla je iz bolnice na kućno lečenje.

(Kurir.rs/Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track