HOĆU DA NAPIŠEM KNJIGU ZBOG DRUGE DECE: Oglasila se devojčica iz Niša koju je oteo Malčanski berberin IMA SKROMNU ŽELJU ZA BOŽIĆ
Foto: Ž. I., Kurir

traži mir

HOĆU DA NAPIŠEM KNJIGU ZBOG DRUGE DECE: Oglasila se devojčica iz Niša koju je oteo Malčanski berberin IMA SKROMNU ŽELJU ZA BOŽIĆ

Crna Hronika -

Devojčica iz Niša, koja je bila žrtva monstruma Ninoslava Jovanovića, silovatelja poznatijeg pod nadimkom Malčanski berberin, poželela je za božićnom trpezom da napiše knjigu o svemu što je preživela.

Kako kaže, želi da pomogne devojčicama, da znaju kako da se snađu ako dođu u situaciju sličnu njenoj.

U nadi da život može da se nastavi tamo gde je praktično prekinut pre godinu dana porodica je danas bila okupljena za božićnom trpezom.

- Želim da jednog dana napišem knjigu ili uradim film koji će da opiše šta mi se desilo kako bi deca znala da se ponašaju i reaguju u mojoj situaciji - kaže devojčica.

Trenutno joj kako kaže najviše treba samo jedna soba.

- Treba mi soba da učim i vežbam... Htela sam da sviram violinu, ali pošto sam za nju malo zakasnila volela bih da sviram gitaru - kaže devojčica.

Božić je porodici pružio mir i nadu u bolje sutra, a majka devojčice kaže da bi svi naradije zaboravili sve loše što se dogodilo.

Porodica je ove godina na okupu i to je ono što je najvažnije. Deda kaže da se nada da će im nova godina doneti zaborav, a baka je samo zahvalna što su svi na okupu - uključujući pre svega unuku.

- Moja božićna želja je da smo svi na okupu i da ćerki obezbedim da živi bolje nego do sada - kaže otac devojčice.

(Kurir.rs/RTV Pink)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja