POLICIJA JE MOTRILA NA DEČJE IGRALIŠTE U BOLEČU: Zapao im za oko sumnjivi dvojac sa kesom pa su krenuli u akciju! A u kesi?! FOTO
Foto: MUP

uspeh policije iz kaluđerice

POLICIJA JE MOTRILA NA DEČJE IGRALIŠTE U BOLEČU: Zapao im za oko sumnjivi dvojac sa kesom pa su krenuli u akciju! A u kesi?! FOTO

Crna Hronika -

BEOGRAD - Na dečjem igralištu u Boleču pronađena je droga i uhapšena su dva muškarca zbog prodaje droge.

Policajci iz Kaluđerice pronašli su i veću plastičnu kesu u kojoj je bilo 29 paketića marihuane. Motrenjem na igralište uočili su da se tu dešava prodaja droge posle čega su krenuli u akciju, priveli dvojicu muškaraca a kesu sa drogom zaplenili. Njima je određeno zadržavanje posle čega će biti sprovedeni u Tužilaštvo.

droga, marihuana
foto: MUP

MUP je u međuvremenu potvrdio da su uhapšena dvojica muškaraca neposredno nakon primopredaje droge i zaplenjena 29 paketića marihuane.

Policija je uhapsila O. M. (2002) iz Boleča, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, i Ž. B. (1975) koji se sumnjiči da je izvršio krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga. Sumnja se da je O. M., juče na dečijem igralištu u blizini fudbalskog terena u Boleču, prodao jednu kesicu marihuane Ž. B. Prilikom pregleda dečijeg igrališta policijski službenici su pronašli još 28 paketića ove droge.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track