00:14

Zoran Marjanović

bliži se petogodišnjica ubistva pevačice jelene marjanović

MARJANOVIĆA NEMA, ROČIŠTE ODLOŽENO: Okrivljeni muž ubijene pevačice ovako se opravdao pred sudom, 8. aprila o blatu i mobilnom

Crna Hronika -

BEOGRAD - Zoran Marjanović suprug svirepo ubijene pevačice Jelene Marjanović danas nije došao na suđenje u Palatu pravde u Beogradu.

Ročište je odloženo za 8. april, a okrivljeni Marjanović je svoj izostanak sudu pravdao samoizolacijom zbog korone pošto je bio u kontaktu s jednim od advokata koji je zaražen kovidom.

1 / 2 Foto: Zorana Jevtić

Naime, advokat Nikola Dumnić ima koronu, a Marjanović i Veljko Delibašić su u samoizolaciji, jer su bili sa Dumnićem dok su pripremali odbranu.

Od suda je zatraženo da odredi novi termin na kom će biti saslušani svedoci Nacionalno kriminalističko tehničkog centra koji su veštačili blato na pantalonama koje je Zoran nosio u vreme ubistva supruge.

Posredi je glavni dokaz koji tereti Marjanovića pošto trag zemlje sa leve nogavice visine 25,5 cm pantalona Zorana Marjanovića i uzorci zemlje iz kanala u blizini mesta gde je pronađeno telo oštećene imaju isti molekularni sastav - navodi se u optužnici.

Jedan od najintrigantnijih dokaza jeste i veštačenje mobilnih telefona pokojne pevačice, Zorana Marjanovića, ali i njegovih članova porodice o kojem je bilo reči na prethodnim suđenjima.

Podsećamo, u optužnici piše da je Zoran Marjanović svesno isključio svoj telefon čim je stigao na nasip da bi ga ponovo uključio u 17.04, na mestu gde Apelacioni sud je, međutim, od početka sumnjao u te razloge: nedelju dana pre konačnog ukidanja pritvora odbio je da Marjanoviću produži pritvor jer nije video dokaze da bi puštanje Jeleninog supruga na slobodu omelo nastavak istrage i eventualno suđenje. Apelacioni sud je posle toga presekao i pustio osumnjičenog da se brani sa slobode na kojoj je do danas. B. Bogosav n

(Kurir.rs/J.S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track