GLUMICA O NAVODIMA MERIME ISAKOVIĆ DA JU JE SILOVAO LEČIĆ: Prljavo mi je sve to, pravda se traži na sudu, a ne u nedeljniku!
Foto: Printscreen/150 minuta, ATA Images

EVA RAS za kurir

GLUMICA O NAVODIMA MERIME ISAKOVIĆ DA JU JE SILOVAO LEČIĆ: Prljavo mi je sve to, pravda se traži na sudu, a ne u nedeljniku!

Crna Hronika -

Glumica Eva Ras istakla je da je "potpuno prljavo" i da nema reči kojim bi opisala čin glumice Merime Isaković koja je ispričala da ju je kolega Branislav Lečić napastvovao kada je imala 18 godina, 1978. godine.

Merima Isaković
foto: Printskrin YT

Podsetimo, Merima Isaković kazala je da ju je Lečić napastvovao kada je imala 18 godina. Glumica je do najsitnijih detalja opisala pakao koji je doživela, i objasnila zašto je odlučila da progovori posle 43 godine.

- Nemam reči za ovaj strašnu osudu! Potpuno mi je prljavo ovo što je uradila Merima. Da Srbije bude pravna država, koja će zbrinuti sve ove mlade dame. Sve ove stvari uznemiravaju čitavu javnost - rekla je glumica.

Prema njenim rečima, sud bi trebao da dokaže da li je njen kolge Lečić kriv.

- Sad ćemo se sećati šta je sve bilo pre 40 godina. Ako ima dokaza za sve to, neka se ide u sud i on će rešiti sve. Pravda se ne traži preko nedeljnika, nego na sudu - zaključila je glumica.

Podsetimo, glumica Danijela Štajnfeld prošle godine objavila je dokumentarni film "Zaleči me", u kome je ispričala da ju je "jedan filmski moćnik iz Srbije" silovao. Ona se sada u martu ove godine vratila iz Njujorka i ispričala da je reč o Branislavu Lečiću.

(Kurir.rs/B. T.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track