KOMEMORACIJA PREDSEDNICI SUDA U MAJDANPEKU: Gordana će biti sahranjena u rodnom Kragujevcu, njena smrt i dalje misterija
Foto: Zorana Jevtić

tuga

KOMEMORACIJA PREDSEDNICI SUDA U MAJDANPEKU: Gordana će biti sahranjena u rodnom Kragujevcu, njena smrt i dalje misterija

Crna Hronika -

Komemoracija Gordani Milentijević (54), predsednice Osnovnog suda u Majdanpeku, održaće se danas u toj ustanovi.

Podsetimo, Gordana je u četvrtak pronađena u stanu svoje koleginice u Majdanpeku. Zasad se još ne zna kako je Gordana preminula.

Pretpostavlja se da je najverovatnije umrla prirodnom smrću. Uzrok smrti biće poznat nakon obdukcije, a uviđajem je utvrđeno da na njenom telu nema tragova nasilja.

- Rukovodstvo Osnovnog suda u Majdanpeku organizovalo je komemoraciju nesrećnoj ženi koja je funkciju predsednice imala poslednjih šest godina. Što se tiče posla, Gordana je bila veliki profesionalac i uvek korektna - kaže naš sagovornik i dodaje da je porodica odlučila da sahrana bude sutra u Kragujevcu, odakle je Gordana i rodom.

Prema rečima komšija Gordana je bila divna, ali je radila "opasan posao".

- Svojim poslom zamerila se nekim ljudima ne baš tako sjajnim. Bila je divna žena, ali u pogrešnom i opasnom poslu, koji joj je doneo neke brige. Navodno su neki ljudi i dolazili ispred zgrade, kojima se navodno zamerila - kaže komšija.

Dodaje da se nije plašila na početku.

- U poslednje vreme počela je da se plaši. Pričaju da je te večeri bila sa koleginicom i da su pile vino i uživale u druženju. Neki kažu da je umrla možda i zbog tog straha - objašnjava komšija.

(Kurir.rs /S.A.B.-B.T.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja