OTKUD VELJA NEVOLJA I MARKO MILJKOVIĆ SA ČUMETOM?! Evo kada i gde su uslikani da sede zajedno za stolom sa svedokom saradnikom
Foto: Dado Đilas, Zorana Jevtić

nove informacije

OTKUD VELJA NEVOLJA I MARKO MILJKOVIĆ SA ČUMETOM?! Evo kada i gde su uslikani da sede zajedno za stolom sa svedokom saradnikom

Crna Hronika -

Veljko Belivuk, zvani Velja Nevolja i njegova desna ruka Marko Miljković, uslikani su zajedno kako sede u jednom poznatom hotelu ni manje ni više, nego sa Ljubišom Buhom Čumetom, inače svedokom saradnik u postupcima koji su se vodili protiv pripadnika "zemunskog klana".

Vođe surovog klana, koji su po brutalnostima i svirepostima pomračili slavu "zemunskog klana", uslikani su u januaru prošle godine sa bivšim pripadnikom "surčinskog klana" Čumetom.

Okolnosti pod kojima je došlo do sastanka, kao ni razlozi, nisu za sada poznati javnosti.

Podsetimo, Belivuk je, inače, uhapšen 4. februara zajedno sa njegovom "desnom rukom" Markom Miljkovićem Mesarom i još 20 saradnika. Većina je prebačena u pritvor Specijalnog suda, ali je Belivuk poslat u CZ. Svi uhapšeni se terete za brojna ubistva, koja su snimali telefonima, a leševe su zatim kasapili i topili u kiselini ili su delove tela bacali u Dunav. Takođe, sumnjiče se i za preprodaju ogromnih količina droge, reket, iznude i druga najteža krivična dela.

(Kurir.rs/Novosti)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track