SAD ĆU DA ZAVRŠIM S TOBOM, PA SA SINOM! Komšije otkrivaju jezive detalje pokušaja ubistva kod Vlasotinca
Foto: Ana Paunković

GORAN I RANIJE MALTRETIRAO ŽENU

SAD ĆU DA ZAVRŠIM S TOBOM, PA SA SINOM! Komšije otkrivaju jezive detalje pokušaja ubistva kod Vlasotinca

Crna Hronika -

Pokušaj ubistva Valentine G. (49) iz sela Lipovica kod Vlasotinca, koju je suprug Goran G. (50) vezao u njihovom automobilu na mestu suvozača, a onda vozilo gurnuo niz padinu i dalje se prepričava na jugu Srbije.

Žena je srećom zadobila samo lakše povrede, jer se auto zaustavio posle udarca u drvo, a Goran je uhapšen i trebalo je da bude saslušan u Višem tužilaštvu u Leskovcu. Iz ove institucije, međutim, još ne saopštavaju da li mu je određen pritvor i kako se branio.

Valentina G. i njen sin Darko (25) dva dana posle nesreće u Lipovici ispričali su komšijama šta se sve dešavalo. Kako smo nezvanično saznali, Goran je sa suprugom krenuo na njivu da zaliju jagode, ali je na pola puta odjednom skrenuo u drugom pravcu. Ženi je, kako pričaju komšije, navodno rekao: "Sad ću da završim sa tobom, pa sa njim", misleći na sina.

- Zaustavio je automobil, vezao joj ruke, a onda i pojas oko tela. Ona se otimala, borila, i plakala, ali nije uspela da se izvuče i pobegne - pričaju komšije.

- Goran je izašao iz kola, gurnuo ih niz padinu i viknuo: "Sad je gotovo". Valentina je vezanih ruku uspela da okrene volan, pa je auto otišao udesno i udario u drvo. Ona se od udarca onesvestila, ali je izgleda brzo došla sebi, uspela da se odveže i izađe iz auta.

Lakše povređena žena uputila se ka selu i došla do prvih kuća, gde je srela jednog bivšeg policajca i sve mu ispričala. Ubrzo su se oko nje okupili i drugi meštani, koji su pozvali Hitnu pomoć, policiju i njenog sina.

- Goran se, pošto je gurnuo kola, vratio kući pešice sa sekirom u rukama. Tada je izlupao dva automobila, sinovljev motor i traktor - priča jedan komšija. - Posle toga je krenuo kroz selo sa sekirom i navodno nožem za pojasom i sreo još dvoje meštana, koje je isprepadao, rekavši im da je ubio ženu.

JOŠ U STRAHU

Komšije kažu da je Goran G. i ranije navodno tukao i maltertirao ženu i pretio joj da će da ubije sina, ako se bude nekome žalila. Navodno je čak i ona sama ispričala da ju je pre nekoliko dana ponovo maltretirao, a da ju je, početkom maja, kada su išli u Vlasotince, na jednoj krivini pitao da li hoće da kolima nastavi pravo, ali ga je namolila da nastavi put i da ih ne ubije. Sad strahuje da ga ne puste.

(Kurir.rs/Novosti)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track