NADRILEKARKA OLGICA DANAS NA SASLUŠANJU U TUŽILAŠTVU: Moraće da ispriča šta je radila u salonu strave u Drinićkoj ulici
Foto: Printscreen/Instagram

Prvo osnovno javno tužilaštvO u Beogradu

NADRILEKARKA OLGICA DANAS NA SASLUŠANJU U TUŽILAŠTVU: Moraće da ispriča šta je radila u salonu strave u Drinićkoj ulici

Crna Hronika -

BEOGRAD - Saslušanje Olgice Markanović osumnjičene da je estetskim i antiejdžing nadrilekrstvom izazvala zdravstvene probleme kod 11 osoba, održaće se danas u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu, rečeno je u tužilaštvu.

Nakon saslušanja osumnjičene, a u zavisnosti od iznete odbrane, tužilaštvo će odlučiti da li će tražiti od sud da joj odredi pritvor.

Markanović se, za sada, sumnjiči da je neovlašćeno pružala medicinske usluge iz oblasti estetike i izazvala zdravstvene probleme kod 11 oštećenih, a postoje indicije da je kod određenih oosoba pored telesnih povreda i zdravlje teško narušeno.

OVO JE UHAPŠENA NADRILEKARKA KOJA JE UNAKAZILA NA DESETINE ŽENA: Devojke izlazile sa ranama i spaljenim licem iz njenog salona!

Utvrđeno je i da je ona u dužem vremenskom periodu u "medicinsko-estetskom centru Tayas" u Beogradu, u Drinićkoj ulici, pružala navedene usluge bez odobrenja, odnosno licence Ministarstva zdravlja, suprotno zakonu o zdravstvenoj zaštiti i pravilnicima koji uređuju obavljanje te vrste usluga.

Tereti se za krivična dela teško delo protiv zdravlja ljudi, nadrilekarstvo i nadriapotekarstvo, kao i neovlašćeno bavljenje određenom delatnošću.

Prošle sedmice uhašeni su Sava Knežević i njegova majka Danijela zbog sličnih optužbi pacijenata, a zbog sumnje da su se bavili nadrilekarstvom i ugrozili zdravlje ljudi. Njima je na zahtev Prvog osnovnog javnog tužilaštva sud odredio pritvor.

(Kurir.rs/Tanjug)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja