Najnovije vesti

STRAVIČNO PREBIJANJE KOD MALOG ZVORNIKA: 3 muškarca viknula POLICIJA, pa pretukli Mlađu i polomili mu lobanju na 2 mesta
Foto: S. U.

pred kućnim pragom

STRAVIČNO PREBIJANJE KOD MALOG ZVORNIKA: 3 muškarca viknula POLICIJA, pa pretukli Mlađu i polomili mu lobanju na 2 mesta

Crna Hronika
10:37h

Mlađo Tomić (66) iz sela Čitluka, kod Malog Zvornika, teško je povređen kada su ga u petak prebila tri muškarca.

Nalazi se u Opštoj bolnici u Loznici i u teškom je stanju, jer je, pored ostalog, prošao sa dva preloma lobanje, kaže njegov sin Dejan.

Nesrećni čovek se vraćao kući iz Culina, susednog sela, od prijatelja čija je kuća od doma Tomića, koja je kraj magistrale Mali Zvornik-Ljubovija i Drinskog jezera, udaljena tek oko kilometar. Kada je skoro bio pred svojim kućnim ognjištem, navodi Dejan, "iskočila su trojica mladića, povikali policija".

- Koliko je otac mogao da kaže u takvom stanju prvo su ga tukli, a onda i šutirali i ostavili ga bukvalno u lokvi krvi i otišli. Jedva je došao do komšije, koji ga je dovezao kući, a ja sam ga odvezao u Dom zdravlja u Mali Zvornik, odakle je hitno, sanitetom, prevezen u Opštu bolnicu u Loznicu, gde je zadržan. Moj otac nikad nikome ništa nije skrivio, a mogao je da umre od povreda da nije bilo u njemu još malo snage da dođe do komšije, mada mu je, i ovako, jako teško - priča Dejan.

U porodici Tomić kažu da znaju čiji je ovo "rukopis" i da očekuju brzu i efikasnu istragu, jer veruju u institucije naše zemlje.

(Kurir.rs/Novosti)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja