ČETVORO DECE OSTALO BEZ OČEVA: Čekali su ih da dođu iz Nemačke, radovali se što će ih videti, a onda je stigla STRAVIČNA VEST
Foto: D.D.I - M. S., Privatna arhiva

TRAGEDIJA ALEKSINČANA U NEMAČKOJ

ČETVORO DECE OSTALO BEZ OČEVA: Čekali su ih da dođu iz Nemačke, radovali se što će ih videti, a onda je stigla STRAVIČNA VEST

Crna Hronika -

Četvoro dece je ostalo bez dvojice očeva u saobraćajnoj nesreći u ponedeljak u Nemačkoj kada je četvorica Aleksinčana poginulo na licu mesta.

Beba od 18 meseci i devojčica od sedam godina izgubile su oca, Miloša Utkovića (32). Prema rečima njegove majke Biljane, "Milošu se nije išlo u Nemačku, trebalo je da ostane dvadesetak dana, da pomogne ocu koji je već tamo".

- Šta da vam kažem, teško je. Dva deteta su ostala bez oca, supruga bez muža, ja bez sina. Mlađa ćerka od godinu i po dana to nije u stanju da sada razume, a starija još ne zna. Kontaktirala sam psihologa da vidimo kako da se ponašamo - rekla nam je Biljana Utković.

Možda još teža situacija je porodici Srđana Asanovića (42) čija ćerka s majkom živi u Nemačkoj.

- Moj prijatelj, moj brat Srđan dugo nije video ćerku Amelu i baš se radovao što će da je vidi, a koliko znam i ona je bila presrećna. Ona ima tako 12 ili 13 godina i žarko je želela da vidi oca posle dužeg vremena - objašnjava nam njegov prijatelj Kristijan Duraković koji nam napominje da Srđan ima i sina iz prvog braka.

Nikolu Stankovića (31) i Milana Lepojevića (27) koji su takođe bili u BMW-u tek je čekao život. Obojica su hteli brak, porodicu, ali to nisu dočekali.

Inače, niko od gradskih zvaničnika ni jednoj porodici nije bio da izjavi saučešće.Niko u opštini ne može da potvrdi da li će se proglasiti dan žalosti, a sobzirom na to da se za ovo mesto dogodila neizmerna tragedija.

(Kurir.rs - M.S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track