Trojicu braće napastvovao manijak

Pedofilija

Trojicu braće napastvovao manijak

Crna Hronika -
Beograđanina i dvojicu njegove braće napastvovao Podgoričanin dok su stoprali na lokalnom putu u mestu Zagrađe kod Sutomora

PODGORICA – Podgoričanin A.Š. (37) uhapšen je zbog sumnje da je napastvovao dva dečaka u mestu Zagrađe kod Sutomora, a policija sumnja da je on zapravo “fantom iz Zagrađa”.

Kako javljaju podgoričke Vijesti policija je po prijavi građana 16.avgusta tražila i uhapsila nepoznatu osobu koja je napastvovala dva dečaka, a prema informacijama ovog portala iz barske policije, priča počela još prošle godine kada je troje dece starosti od 12 do 14 godina stopiralo na lokalnom putu kada im je nepoznata osoba zaustavila.

Pošto je vozač odbio da poveze trojicu dečaka već samo jednoga, rođena braća su izašla, dokje njihov brat od tetke seo na mesto suvozača i ostao u vozilu.

Nekoliko minuta kasnije vozač za koga se sumnja da je A.Š. zaustavio je vozilo i počeo da ljubi i dodiruje dečaka, koji je uspeo da pobegne. Dečak tada slučaj nije prijavio policiji, ali je celu priču ispričao braći koja su sa njim stopirala.

Dvojica braće avgusta ove godine ponovo su stopirali u večernjim časovima, na istom mestu kada je pojavio isto vozilo, pišu Vijesti.

Dečaci su ušli u vozilo kada im je A.Š. rekao da može povesti samo jednoga, a dok je to govorio stavio je ruku na rame dečaka koji je sedio na suvozačevom mestu, a tada su se dečaci setili priče braće od tetke i pobegli.

Posle toga sa pričom je upoznata i barska policija koja je uhapsila osumnjičenog A.Š.

Prema priči dečaka osumnjičeni je delovao feminizirano, a jedna od dečaka rekao je i da je imao šminku na usnama.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track