SRBIN U NEMAČKOJ UBIO DEVOJKU LIMENKOM PIVA: Nesrećnu ženu tukao do iznemoglosti, a na suđenju rekao da je imao POMRAČENJE SVESTI
Foto: Profimedia / OLIVER BERG / AFP

užas

SRBIN U NEMAČKOJ UBIO DEVOJKU LIMENKOM PIVA: Nesrećnu ženu tukao do iznemoglosti, a na suđenju rekao da je imao POMRAČENJE SVESTI

Crna Hronika -

Srbinu (42) iz nemačkog grada Bremena počelo je suđenje zbog sumnje da je zbog ljubomore svojoj devojci smrskao glavu limenkom piva!

Monstrum je priznao zločin rekavši potpuno smireno:

- Ja sam to uradio. Ubio sam je i žao mi je - navodi nemački portal tag24.de.

Nesrećnu ženu, podsetimo, tukao je limenkom sve dok joj nije smrskao glavu. Potom ju je udarao pesnicama, a čak je koristio i otvarač za flaše. Nije se zaustavljao dok žrtva nije prestala da diše.

Tragedija se dogodila u novembru prošle godine u Bremerhavenu nedaleko od Bremena u stanu u kojem je optuženi živeo sa svojom partnerkom. Sumnja se da je iz ljubomore nasrnuo na nesrećnu ženu, a zatim je tukao do smrti.

Bremen
foto: Printscreen 24tag.de

- Muškarac star 42 godine je svoju partnerku udarao pesnicama i napunjenom limenkom piva po glavi, a zatim je koristio i otvarač za flaše. Udarao ju je do iznemoglosti, a prestao je tek kada je shvatio da je devojka mrtva. Udarci su bili toliko siloviti da je njeno lice bilo potpuno smrskano i uništeno - navodi portal.

Mešao kokain i heroin

Osim toga što je optuženi tvrdio da je imao "pomračenje" navodno je bio i pod uticajem droge.

- Jednom policajcu je rekao da je imao "pomračenje" dok je drugom tvrdio da je koristio kokain i heroin tog dana - navode nemački mediji.

Posle brutalnog ubistva, monstrum je pozvao hitnu službu i ponašao se nonšalantno kao da se ništa nije dogodilo.

- Optuženi je posle zločina sam alarmirao hitnu pomoć i rekao službenici: "Ubio sam svoju ženu!" Kad je stigla policija i njima je mirno rekao: "To sam bio ja. Ja sam! Žao mi je!" Uhapšen je bez bilo kakvog otpora. Kasnije je tvrdio da je imao "pomračenje svesti" - navodi se u optužnici protiv Srbina.

Nemački mediji objavili su da je optuženom u četvrtak počelo suđenje. Srbin se u sudnici od medija skrivao držeći fasciklu preko lica.

Slučaj se vodi pred Okružnim sudom u Bremenu, a na početku ročišta optuženi je priznao zločin koji mu se stavlja na teret.

(Kurir.rs/Blic/24tag.de)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track