OVO JE LEPA MARINA, KĆI BUDA BANANE: Kažu da je kontroverzna i misteriozna! Izašla iz pritvora pa iščezla i sa društvenih mreža
Foto: Printscreen/Linkedin, Printscreen/Youtube/Dan

POSLE PUŠTANJA NA SLOBODU

OVO JE LEPA MARINA, KĆI BUDA BANANE: Kažu da je kontroverzna i misteriozna! Izašla iz pritvora pa iščezla i sa društvenih mreža

Crna Hronika -

Nakon privođenja, Marina je prošla poligraf, a oni i otac su pušteni da se brane sa slobode

BEOGRAD/PODGORICA - Marina Krstović, ćerka Budmira Krstovića, poznatog kao Budo Banana, nestala je sa društvenih mreža na kojima je bila veoma aktivna sve do privođenja zbog tone i po kokaina. Osim njenih profila, obrisani su i snimci na kojima se pojavljivala, među kojima je bilo videa i sa utakmica KK "Partizan".

Lepa Marina posećivala je utakmice nakon što je njen otac Budimir Krstović 2015. godine izabran u petočlanu radnu komisiju koja je vodila KK "Partizan" do izbora novog predsednika.

Inače, kako piše Blic, Marina Krstović je najbolja drugarica iz detinjstva Kristine B, ćerke poznatog fudbalera. Kristina je influenserka, a bila je u vezi sa fotografom koji je sarađivao sa mnogim našim narodnim pevačicama.

Marina i Kristina su, ako je sudeći po fotografijama na mrežama koje su obe ugasile, nerazdvojne, putovale su svuda po svetu zajedno i odsedale u lusuznim hotelima.

Nakon privođenja, Marina je prošla poligraf, a oni i otac su pušteni da se brane sa slobode. Ovakvu odluku doneo je sudija za istragu podgoričkog Višeg suda, Radomir Ivanović, koji je inače u kumovskim vezama sa ovom porodicom.

- Nema dokaza da su Krstovići umešani u ovaj šverc kokaina. Smatram da se mera pritvora određuje izuzetno, ali sam umesto pritvora odredio mere nadzora tako što sam im oduzeo putne isprave, tako što sam im zabranio da napuste mesto boravka u Crnoj Gori.

Marina Krstović, kokain, Budo Krstović, Budimir Budo Krstović, Budo Banana
foto: Printscreen/Youtube/Dan

I da se svakog meseca javljaju Upravi policije - rekao je on za crnogorske medije i potvrdio da je u kumstvu sa pomenutom porodicom.

Kontejner s bananama u kojem se nalazila tona i po kokaina u vrednosti od 100 miliona evra, stigao je 24. avgusta kasno u noć iz Libije u barsku luku. Brod MSC Charlote dopremio je 1.400 paketa od po kilogram, koji su bili "brendriani" nazivom COVID.

Marina Krstović, kokain, Budo Krstović, Budimir Budo Krstović, Budo Banana
foto: Printscreen/Linkedin

Zaplenjeni kokain nosio je oznaku COVID. Ovaj, takozvani, fider-brod, prethodno je bio usidren u slovenačkoj luci Kopar, a inače iz italijanske luke Đoja Tauto preuzima kontejnere pristigle s dalekih destinacija i razvozi ih Jadranskim i Egejskim morem.

Budimir Krstović, zvani Buda Banana, u čijem magacinu je zaplenjena droga, decenijama je u poslu uvoza južnog voća. Njegova firma San Francisco, koja je poslovala u Crnoj Gori, od 2019. godine je u stečaju.

zaplena kokaina, Kokain, Crna Gora
foto: MUP Crne Gore

Navodno je povezan sa firmom Fruit World, koja je registrovana u Novoj Pazovi, a kao osnovna delatnost navodi se trgovina voćem i povrćem. U Zeti se u subotu moglo čuti da je do maja 2015. vlasnik te firme bila Zorica Krstović, a zakonski zastupnik upravo Budimir Krstović.

Marina Krstović, kokain, Budo Krstović, Budimir Budo Krstović, Budo Banana
foto: Printscreen/Youtube/Dan

Budimir i Marina Krstović su i državljani Srbije, gde se, takođe njihove firme bave uvozom južnog voća.

Kurir.rs/Blic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track