EGZEKUTORI MMA BORCA JOŠ NISU UHAPŠENI: Tužilaštvo u Novom Sadu saopštilo da se za UBICAMA Uroša Stefanovića INTENZIVNO TRAGA
Foto: Kurir, Printscreen

zločin na detelinari

EGZEKUTORI MMA BORCA JOŠ NISU UHAPŠENI: Tužilaštvo u Novom Sadu saopštilo da se za UBICAMA Uroša Stefanovića INTENZIVNO TRAGA

Crna Hronika -

Zbog ubistva u četvrtak uveče na Detelinari još niko nije uhapšen i za osumnjičenima se traga, saopštilo je Više javno tužilaštvo u Novom Sadu.

Navode da je, kao što je u saopštenju MUP-a rečeno, zajedničkim radom rasvetljeno ubistvo Uroša Stefanovića i ranjavanje Gorana Kovačevića, te se za neposrednim izvršiocima intenzivno traga.

"Uzeti su tragovi sa lica mesta, čija veštačenja su dala rezultate. Osim toga, obavljen je pretres više objekata, a Osnovno javno tužilaštvo u Novom Sadu odobrilo je zadržavanje pojedinih osoba zbog sumnje da su počinili krivična dela iz nadležnosti tog tužilaštva", navodi se u saopštenju Višeg javnog tužilaštva. Dodaje se da tužilaštvo, u saradnji sa drugim državnim organima, nastavlja rad na ovom slučaju.

hapšenje, Goran Kovačević Goranac, Uroš Stefanović, Novi Sad, ubistvo MMA borca
foto: Youtube Printscreen MUP

Podsećamo da je MUP juče saopštio da je policija rasvetlila ubistvo koje se u četvrtak uveče dogodilo u Novom Sadu i da je, u opsežnoj akciji sprovedenoj na teritoriji Novog Sada, u saradnji sa javnim tužilaštvom, policija uhapsila 13 osoba i zaplenila narkotike, oružje, municiju, osam vozila i 50 hiljada evra. Podsetimo, pucnjava na Detelinari, u Cankarevoj ulici ispred broja osam, dogodila se u četvrtak oko 21:30h, a ubijen je Uroš Stefanović (27).

Ranjen je Goran Kovačević Goranac, čiji je Stefanović bio telohranitelj. Kovačević je odranije poznat policiji. U toku večeri policija je pronašla izrešetani automobil na izlazu iz Novog Sada, kod Kanala DTD, u pravcu Rumenke.

(Kurir.rs/021.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track