Najnovije vesti

JUGA U KOM SU POGINULI KUPILI PRE 10-AK DANA: Milan (74) i Zorica (72) zajedno provodili penzionerske dane, zajedno otišli u smrt
Foto: M.S.

tuga

JUGA U KOM SU POGINULI KUPILI PRE 10-AK DANA: Milan (74) i Zorica (72) zajedno provodili penzionerske dane, zajedno otišli u smrt

Crna Hronika
10:21h

Milan Ivanović(74) i Zorica Ilić (72) iz Niša poginuli su danas oko 11 i 25 na ulazu u Malošište kada su svojim "Jugom" naleteli na šleper "Skanija".

Za volanom je bio Milan kome je po sudu svedoka verovatno pozlilo tako da je prešao na levu stranu. Onda im spasa nije bilo jer je grdosija od kamiona "zdrobila" kragujevačku zastavu koju je ovaj nevenčan par kupio pre desetak dana.

Oni su išli od Niša prema Malošištu, ali njihovi bliski rođaci ne znaju gde su se zaputili. jedan od očevidaca je Zoran Nikolić koji je vozio odmah iza Juga.

- Oni su polako išli putem i onda je on stalno malo pomalo skretao pa se vraćao u svoju traku. Videlo se da nešto nije u redu. Jugo je išao sporo za taj deo puta. Onda je Jugo polako skretao levo, a iz drugog pravca se pojavila Skanija. Nakon sudara, davali su kratko neke znake života, a onda je muškarac izdahnuo- kaže Nikolić.

Zoran Nikolić, svedok
foto: M.S.

U starom kraju gde je Milan nekada živeo kažu da je bio odličan majstor u nekadašnjim industrijskim gigantima u Nišu, ali da je posle smrti žene malo klonuo duhom. U svojoj novoj saputnici je našao pre svega druga.

- Ona je imala vikendicu u selu Barbeš i često su tamo odlazili da provedu penzionerske dane - kaže nam jedan od komšija.

Zoričina ćerka je van sebe rekavši da je "ostala bez oca, a sada i bez majke". Ona nije bila u stanju da priča jer je bila sva u suzama i žalosti. Milan je iza sebe ostavio dva odrasla sina.

Zamenik javnog tužioca zajedno s policijom je obavio uviđaj tako da će se nakon istrage znati i uzrok tragedije.

(Kurir.rs/M.S.)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja