JAUCI U NIŠU: Ista kuća se danas 2 puta zapalila, jutros ugašen plamen na krovu, a večeras izgorela skroz do temelja (FOTO/VIDEO)
Foto: Kurir.rs/M.S.

tuga

JAUCI U NIŠU: Ista kuća se danas 2 puta zapalila, jutros ugašen plamen na krovu, a večeras izgorela skroz do temelja (FOTO/VIDEO)

Crna Hronika -

U Daničićevoj ulici večeras je do temelja izgorela kuća višečlanog domaćinstva.

Vatrogasci su sa dva vozila gasili požar, a povređenih srećom nije bilo, mada je Hitna medicinska pomoć bila prisutna radi preventive.

- U toj kući su danas ispala dva požara. Goreo je deo krova jutros oko pola pet ujutru, a onda su to vatrogasci ugasili. Onda je počelo da tinja oko pola osam večeras. Očigledno da jutrošnji požar nije pravilno shvaćen - kažu nam prve komšije.

Požar, Niš
foto: Kurir.rs/M.S.

U ovoj kući su živela i mala deca. Među njima je prema nezvaničnim informacijama i jedna beba.

00:11

DRAMA U NIŠU Ista kuća se dva puta zapalila u jednom danu, na kraju izgorela do temelja

Kad je vatra ugašena razvio se gust crni dim koji je opepelio sve krovove u kraju kod Železničkog mosta u Nišu. Članovi porodice su tokom gašenja požara bili ispred kuće, a čuo se plač i jaukanje nekih od njih jer ne znaju gde će noćas da prenoće.

Požar, Niš
foto: Kurir.rs/M.S.

Jutros se navodno zapalio dimnjak, a pošto se članovi porodice navodno greju na svakakav materijal pretpostavlja se da se planuo od stvrdnute plastike u njemu.

Prekoputa ovog zgarišta se nalazi još jedna kuća u kojoj je prijavljen požar, ali je ubrzo ugašen.

(Kurir.rs/M.S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track