STRAVIČNA SUBOTA U SRBIJI: Najmanje 12 MRTVIH, 5 stradalo u saobraćajkama, pronađena tela Đokića, 2 devojčice ubila struja...
Foto: Nemanja Nikolić, RINA, Printscreen, Kurir/M.S.

ne ponovilo se

STRAVIČNA SUBOTA U SRBIJI: Najmanje 12 MRTVIH, 5 stradalo u saobraćajkama, pronađena tela Đokića, 2 devojčice ubila struja...

Crna Hronika -

Crna subota u Srbiji. Tokom celog dana sa raznih krajeva zemlje dolazile su strašne vesti. Na kraju dana, bilans je najmanje 12 izgubljenih života.

Jutro je počelo vestima o saobraćajnim nesrećama u Brankovini i na Konjarniku.

01:06

TRAGEDIJA U OBRENOVCU: Dve devojčice ubila struja u stanu

Dve osobe su poginule, a jedna je teško povređena u direktnom sudaru koji se dogodio rano jutros na magistralnom putu Valjevo-Šabac u Brankovini. Do čeonog sudara dva vozila došlo je jutros oko 4 sata na delu puta sa tri kolovozne trake. Sudarili su se "škoda" novosadskih tablica i "opel astra" u kojoj su se nalazili poginuli Valjevci.

Mladić M.S. (28) i devojka K.J. (31) poginuli su oko 6.45 u Ustaničkoj ulici u Beogradu kod okretnice autobusa. Nesreća se dogodila kad je vozač "golfa 6" u velikoj brzini izgubio kontrolu nad vozilom, a zatim udario u banderu pri čemu je cela desna strana automobila smrskana.

Bonus video:

01:29

MESTO UŽASA: Ovde su pronađena tela porodice Đokić (KURIR TV)

Radnik jedne firme u Leskovcu starosti preko 60 godina, pronađen je mrtav na radnom mestu danas oko 11 časova. Nesrećnog čoveka je na radnom mestu mašina za struganje drveta povukla i samlela.

Dramatična potraga za porodicom Đokić iz Aleksinca trajala je šest dana dok danas u selu Moravica nije pronađen njihov ugljenisani automobil "folksvagen pasat", a nedugo zatim i tela Gorana, Gordane i Lidije. Njih troje su ubijeni, a potom i spaljeni.

Odmah su stigli forenzičari, potom su tela poslata na obdukciju, a policija je počela potragu za jednim ili više ubica. Naslućuje se da bi motiv svirepog zločina moglo biti koristoljublje, a stručnjaci se slažu u oceni da je počinilac dobro poznavao žrtve.

Nešto kasnije, oko 15 sati, motociklista (64) je poginuo u saobraćajnoj nesreći kod Kuršumlije, na putu Prokuplje-Merdare kod mesta Mala Kosanica.

Tragedija se dogodila i na svadbi u Beogradu, na Ledinama, gde je mladin otac (57) preminuo usred veselja. Nesrećni čovek se srušio na podijum pored muzičara, pokušana je i reanimacija, ali bezuspešno.

U Obrenovcu su stradale dve devojčice, od pet i sedam godina. Sestre su se kupale u kadi kada je došlo do kobnog strujnog udara. Majka je u vreme nesreće radila, a deca su bila sama u stanu. Oni su napunili kadu vodom da se kupaju i kako se sumnja voda je počela da preliva u jednom trenutku i tada je negde došlo do strujnog udara.

Nadamo se da se ovakav dan u Srbiji više nikad neće ponoviti...

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track