Najnovije vesti

UPOZORENJE PRED SVEDOČENJE?! Evo šta kaže advokat SNAJPEROVE ŽRTVE o paljenju automobila njoj i njenom ocu! VIDEO
Foto: Starsport, S.S.

zastrašivanje

UPOZORENJE PRED SVEDOČENJE?! Evo šta kaže advokat SNAJPEROVE ŽRTVE o paljenju automobila njoj i njenom ocu! VIDEO

Crna Hronika

NOVI SAD - Automobili koji su zapaljeni u noći između srede i četvrtka, u Stražilovskoj ulici u Novom Sadu, u vlasništvu su S. J. i U.J. (23) iz Novog Sada, koja je dospela u javnost nakon što je prijavila Slobodana Milutinovića zvanog Snajper, za otmicu.

1 / 4 Foto: S.S.

Kako nezvanično saznajemo, iako je Snajper u pritvoru, on je navodno preko svojih ljudi vršio pritisak na devojku da povuče tužbu, tako da se pretpostavlja da je on i organizovao ovo paljenje, kao ozbiljnu pretnju. Automobili su zapaljeni oko ponoći, a plamen je vrlo brzo progutao skupocene automobile. Inače porodica kojoj pripadaju automobili živi u obližnjoj zgradi, a parking mesta su zakupljena za ta dva vozila.

- U vezi paljenja automobila ne možemo ništa da kažemo, s obzirom da se još uvek vode predistražne radnje. Tačno je da su njoj i njenom ocu zapaljeni automobili i to je sve što mogu za sada da kažem. Postupak za otmicu se vodi, gde je U. J., kao oštećena protiv Slobodana Milutinovića. Mi prosto ne možemo sada da tvrdimo da je to povezano sa time, ali pretpostavljamo da jeste, pošto ui petak u Tužilaštvo mama i sestra oštećene trebaju da daju izjave - kaže Miloš Bugarski, advokat oštećene U. J.

Do velikog požara na automobilima BMW X5 i Mercedesu A klase, došlo je kada je, kako se vidi na snimku, jedan muškarac iz ranca izvadio flašu sa benzinom, posuo po automobilima i zapalio. U momentu kada je buknuo veliki plamen, na snimku se vidi da je i NN muškarcu zahvaćena noga vatrom. Inače, automobili su bili parkirani na zakupljenim parking mestima.

- Pošto istraga protiv mog klijenta Slobodana Milutinovića nije javna, kao advokat i ozbiljan čovek ne bih da komentarišem detalje iste. Mogu samo da kažem da mnogo toga ide odbrani na ruku nakon što je oštećena dala svoj iskaz, a prethodno je od strane tužioca poučena o pravima i obavezama. U vezi noćašnjeg događaja, očekujem da policija utvrdi detalje. Ovi navodi medija koji su brže bolje događaj pripisali mom branjeniku, samo idu na štetu njemu. Ne vidim razlog da se on pominje imenom i prezimenom u vezi istog i traže neki motivi kada je jasno da je on poslednji kome taj događaj u ovom momentu odgovara. Zato sačekajmo rezultate - izjavio je advokat Goran Karadarević, branilac okrivljenog Slobodana Milutinovića.

Podsetimo, u septembru je Slobodan Milutinović (35), zvani Sloba Snajper, iz Novog Sada uhapšen nakon što ga je prijavila U. J. (23), s kojom je navodno bio u tajnoj ljubavnoj vezi. Kako saznajemo, devojka je u policiji ispričala da je pre izvesnog vremena raskinula s Milutinovićem, inače čelnikom FK Kabel i vođom navijača Vojvodine, jer je i ranije bio nasilan prema njoj, odnosno pretukao ju je u jednoj kafani

Kurir.rs/S. S.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja