ZAPALIO AUTOMOBILE SNAJPEROVE DEVOJKE, PA SE BRANIO ĆUTANJEM: Neće da kaže ko ga je poslao, prijatelji mu bliski sa Milutinovićem
Foto: Privatna Arhiva, S.S.

skoro rasvetljeno

ZAPALIO AUTOMOBILE SNAJPEROVE DEVOJKE, PA SE BRANIO ĆUTANJEM: Neće da kaže ko ga je poslao, prijatelji mu bliski sa Milutinovićem

Crna Hronika -

Osumnjičeni Milan R. (26) iz Bača, koji je uhapšen od strane grupe za krvne delikte novosadske policije, zbog krivičnog dela izazivanje opšte opasnosti, kako saznajemo branio se ćutanjem u policiji.

Na osnovu video snimka, sumnja se da je on, 7. oktobra, izazvao požar na dva automobila, parkirana u Stražilovskoj ulici, u Novom Sadu, tako što ih je, prethodno, polio zapaljivom tečnošću.

Zapaljeni automobili su u vlasništvu S. J. i Une Jović (23) iz Novog Sada, koja je dospela u javnost nakon što je prijavila Slobodana Milutinovića zvanog Snajper za otmicu.

Milan R.
foto: S.S.

- Neće da kaže ko ga je poslao da zapali automobile. Ne negira da nije. Navodno on nema direktni kontakt sa Slobodanom Milutinovićem, zvanim Snajper. Ali njegovi prijatelji sa kojima je nerazdvojan su bliski sa Snajperom. Automobili su zapaljeni dan pre nego što je u tužilaštvu trebali da svedoče majka i sestra Une, koju je kontroverzni Novosađanin mučki maltretirao, te se sumnja da su automobili zapaljeni kao upozorenje da pripaze na to šta će u tužilaštvu reći - kaže izvor Kurira, dodajući da je u ponedeljak ujutru uhapšen u Baču i da se nije opirao.

Osumnjičeni Milan R. će, uz krivičnu prijavu, biti priveden osnovnom javnom tužiocu u Novom Sadu.

(Kurir.rs/S.S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track