DALE IM ALIBI: Braća Jojke spavali sa svojim ženama dok su Đokići ubijani (VIDEO)
Foto: Marko Smiljković

ubistvo đokića

DALE IM ALIBI: Braća Jojke spavali sa svojim ženama dok su Đokići ubijani (VIDEO)

Crna Hronika -

Advokat Mladen Magdelinić, koji zastupa braću Kostadina i Aleksandra Miloševića, uhapšene zbog ubistva porodice Đokić, rekao je za Kurir da su u Višem javnom tužilaštvu u Nišu pored majke Miloševića, svedočile i njihove partnerke.

Kako saznajemo, Kostadinova supruga je ispričala da je on u noći ubistva Đokića bio sa njom i njihovim sinom u krevetu, da su svi zajedno spavali - kaže izvor Kurira:

- Majka i partnerke braće Milošević priložile su i dokaze gde su se oni te večeri nalazili. Dostavljeni su snimci sa kamera na kojima se vidi da je Kostadin kobne noći bio u kući, a biće predata i sms prepiska između Aleksandra i njegove devojke.

00:45

Mladen Magdalenić advokat uhapšene braće Milošević iz Moravca

Kako izvor navodi, u porukama se vidi gde su bili i šta su radili.

- Navodno, u porukama se nalazi dogovaranje između njih dvoje o toj večeri, te će se lako utvrditi gde je Aleksandar bio kada su Đokići ubijeni - dodao je izvor.

Inače, sutra se u niškom tužilaštvu nastavljaju saslušanja svedoka. Kako smo već pisali, pozvani su ljudi iz Moravca, koji su videli Džonića uoči ubistva.

- Reč je o čoveku koji mu je navodno pravio prigušivač, o radniku sa pumpe koji mu je natočio gorivo u kantu i momku iz sela Tešica, koji ga je dan pre zločina vratio iz Tešice u Moravac - kaže izvor.

Kurir.rs / M.S. - J. I.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track