ODREĐEN DATUM POČETKA NOVOG SUĐENJA VOJNIKU VELJE NEVOLJE: Bivši verenik Tijane Ajfon osuđen na 5 godina, ali kreće sve ispočetka
Foto: Dado Đilas

nanošenje teških telesnih povreda sa smrtnim ishodom

ODREĐEN DATUM POČETKA NOVOG SUĐENJA VOJNIKU VELJE NEVOLJE: Bivši verenik Tijane Ajfon osuđen na 5 godina, ali kreće sve ispočetka

Crna Hronika -

U Višem sudu u Beogradu danas je održano pripremno ročište za ponovljeno suđenje Milovanu Tadiću zvanom Miksa povodom optužbi da je kao član obezbeđenja noćnog kluba "Tilt", u decembru 2015. godine, gostu kluba Slobodanu Vukiću naneo tešku telesnu povredu od koje je ubrzo preminuo.

Ročište je bilo zatvoreno za javnost, a početak suđenja je zakazan za 26. januar 2022. godine, prenosi "24sedam" pisanje Tanjuga.

Tadić je 4. februara uhapšen pod sumnjom da je pripadnik organizovane kriminalne grupe Veljka Belivuka i Marka Miljkovića i od tada se nalazi u pritvoru i pod istragom je Tužilaštva za organizovani kriminal.

Tadiću se u slučaju "Tilt" suđenje ponavlja po nalogu Apelacionog suda u Beogradu, koji je letos ukinuo prvostepenu presudu kojom je Tadić u aprilu bio osuđen na pet godina zatvora zbog nanošenja teških telesnih povreda Vukiću, koji je od posledica povreda preminuo u bolnici.

Tadić je svojevremeno javnosti postao poznat i kao verenik starlete Tijane Ajfon.

(Kurir.rs/24sedam)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja