01:04

Falsifikator PCR testova osuđen na 3 godine i 10 meseci zatvora

Zatvor

OSUĐEN FALSIFIKATOR PCR TESTOVA: Zaradio čak 7.000 €, a sada će robijati skoro 4 GODINE!

Crna Hronika -

Organizator kriminalne grupe koja je prodavala lažne potvrde o negativnom rezultatu PCR testa za virus Covid 19 i dokumente Srbije i država EU, pravosnažno je osuđen na 3 godine i 10 meseci zatvora.

Takođe, oduzeta mu je imovinska korist od oko 7.000 evra, kao i predmeti upotrebljeni za izvršenje krivičnog dela - mobilni telefoni, vozačke dozvole, lične karte i drugi.

Ovu odluku doneo je Apelacioni sud u Beogradu pošto je odbio sve žalbe i potvrdio prvostepenu presudu Specijalnog suda.

PCR test
foto: Kurir Televizija

Prema presudi od 1. marta do 19. avgusta 2020. godine organizovao je kriminalnu grupu čiji pripadnici su postali ranije osuđeni Milan Milošević, Goran Stević, Ivana Stojanović, Branko Lazarević i Ivan Marjanović.

Oni su za novčanu nadoknadu NN licima koja su bila zainteresovana za nabavku lažnih javnih isprava Srbije, država Evropske Unije i potvrda o negativnom rezultatu PCR testa napravili lažne javne isprave u nameri da se upotrebe kao prave.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

25:42

KORONA ĆE SE USTREMITI NA DECU! Pedijatar objasnio razlog za dolazak SLEDEĆEG TALASA među najmlađe

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track