OVO JE POKOJNA STANIKA, ŽENA KOJU JE UDARIO BABIĆEV VOZAČ: Pošla stricu na sahranu, pa poginula na rampi u Doljevcu (FOTO)
Foto: Privatna Arhiva

tragedija

OVO JE POKOJNA STANIKA, ŽENA KOJU JE UDARIO BABIĆEV VOZAČ: Pošla stricu na sahranu, pa poginula na rampi u Doljevcu (FOTO)

Crna Hronika -

Stanika Gligorijević (52) nastradala je u teškoj saobraćajnoj nesreći na naplatnoj rampi Doljevac. Tom prilikom troje ljudi je lakše, a dvoje teže povređeno, a među njima je i direktor "Koridora" Zoran Babić.

Kako se saznaje, nesrećna Stanika je sa sestrom i zetom krenula stricu na sahranu.

foto: Privatna Arhiva

Stanika je sedela na zadnjem sedištu „opela“, u koji je udarila „škoda“ tadašnjeg direktora „Koridora“.

Od siline udarca „astra“ se zakucala u „pasat“ koji je izlazio sa naplatne rampe, a koji je vozio Stanoje S.

U „opelu“ pored Stanike nalazili su se njena sestra Mirjana A. i zet Zvonko koji su teško povređeni ali van životne opasnosti, kao i Stanoje S.

foto: M.S.

Lakše povređen je Dejan S. (35) vozač direktora „Koridora“, koji je danas i uhapšen.

"Vozaču je određen pritvor u trajanju do 48 časova i on će sutra biti priveden u tužilaštvo uz krivičnu prijavu za teško delo protiv bezbednosti javnog sabraćaja", kazali su danas u Osnovnom javnom tužilaštvu.

foto: M.S.

Direktor Koridora Srbije Zoran Babić je završio sa otvorenim prelomom butne kosti i pršljena, a kako Kurir saznaje, lekari se bore da omoguće normalno funkcionisanje Babićeve noge. Kažu da oporavak od preloma butne kosti traje jako dugo.

Kako saznajemo, uzrok tragičnog udesa su najverovatnije velika brzina i gusta magla koja je smanjila vidljivost na 15 metara. Kako pričaju očevici, vozilo „Koridora Srbije“ promašilo je kanal za elektronsku naplatu putarine i udarilo u vozilo koje je na rampi čekalo.

foto: Zorana Jevtić

"Na naplatnoj rampi se oko 8.20 začuo veliki tresak, a onda još jedan. Došlo je do lančanog sudara u samom kanalu za naplatu putarine. U prvom automobilu marke „pasat“ bio je muškarac S. S., u „opel astri“ bila je žena koja je poginula, i muškarac A. S. i žena M. S., a treće vozilo je bilo „škoda superb“, u kojoj su bili Babić i njegov vozač. „Pasat“ i „astra“ su stajali na naplatnoj rampi, a onda je „škoda“ naletela na njih. Telo su iz olupine vatrogasci izvlačili satima", ispričao nam je jedan od očevidaca.

(Kurir.rs)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track