POJAVILI SE SNIMCI MATEJA PERIŠA PRE NESTANKA? Tumarao ulicama, zaustavio taksi, plivao ledenom Savom! Evo šta je još radio VIDEO
Foto: Printscreen

MISTERIJA NESTANKA SPLIĆANINA

POJAVILI SE SNIMCI MATEJA PERIŠA PRE NESTANKA? Tumarao ulicama, zaustavio taksi, plivao ledenom Savom! Evo šta je još radio VIDEO

Crna Hronika -

Matej Periš (27) iz Splita nestao je u noći između 30. i 31. decembra nakon izlaska iz beogradskog kluba "Gotik".

Sada su se pojavili snimci na kojima se navodno vidi šta je mladi Splićanin radio pre nestanka. Naime, na snimku se vidi mladić, koji po opisu odgovara nestalom Mateju Perišu, a koji trči po šetalištu iz pravca Beton hale prema Savskoj promenadi, a potom i po okolnim ulicama.

02:32

Snimci Mateja Pariša pre nestanka

U jednom trenutku pokušava da zaustavi taksi, ali ga vozač ne prima u vozilo.

Na drugom snimku vidi se lice koje pliva Savom uz obalu pored Beton hale.

01:01

Matej Periš pliva u reci Savi

Podsetimo, u noći između četvrtka i petka, odnosno 31. decembra oko 2.30 gubi se svaki trag mladiću iz Splita Mateju Perišu. On je sa svojim društvom došao u Beograd na doček Nove godine.

Matej Periš, Klub Gotik
foto: Branka Travica

Oni su u razgovoru za medije ispričali da je njih sedmoro u četvrtak uveče najpre otišlo na večeru u jedan restoran u Beton hali, a onda u klub "Gotik". Kada je u jednom momentu društvo shvatilo da Mateja već neko vreme nema, počeli su da ga traže unutra. Na izlazu iz kluba, shvatili su da je njegova jakna ostala u garderobi.

00:10

Ekskluzivni snimci Mateja Periša pre nestanka

Nastavili su potragu i okolo. Drugovi su nakon potrage otišli u smeštaj, gde su se nadali da će ujutro doći. Kada se to nije desilo, kontaktirali su sa policijom.

Juče je u Beograd stigao i Nenad Periš, otac nestalog mladića koji je više puta istakao da veruje srpskoj policiji kao i da samo želi da nađe sina.

(Kurir.rs)

Bonus video:

03:00

Vladica Zdravković magistar kapetan Rečne plovidbe

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja