ŠTA JE PROROČICA SANDRA VIDELA O NESTANKU MATEJA PERIŠA: Povredio je nogu, još je živ, ali nije u dobrom stanju
Foto: Jovan Mladenović, Privatna Arhiva

obratila se hrvatskoj policiji

ŠTA JE PROROČICA SANDRA VIDELA O NESTANKU MATEJA PERIŠA: Povredio je nogu, još je živ, ali nije u dobrom stanju

Crna Hronika -

Proročica Sandra Skender iz Zagreba tvrdi da se obratila hrvatskoj policiji i ponudila svoju pomoć u potrazi za Matejom Perišem (27) iz Splita, koji je nestao u noći između 30. i 31. decembra u Beogradu.

Naime, Sandra, koja je povratnica iz Australije, na svom Fejsbuk profilu napisala je status, navodeći "da je mladić živ, da je u nekom starom tunelu i da vidi još mnogo detalja".

Matej Periš
foto: Društvene mreže

- Ja od malena imam sposobnosti, između ostalog i da vidim ljude na daljinu. S policijom u Australiji sam sarađivala u pronalasku nestalih osoba. Opisala bih im šta vidim, a oni bi mi pokazali mapu i zajedničkim snagama bismo došli do tražene osobe. Pronašli smo zajednički četiri osobe - navela je Sandra na početku svoje bizarne objave, a zatim dodala:

- Od trenutka nestanka Mateja Periša vidim mnogo detalja. Za pronalazak njega kao nestale osobe najbitniji su ovi - bežao je i skrivao se, što ste i sami kasnije utvrdili kroz nadzorne kamere. Vidim da je u jednom trenutku išao niz stepenice i ušao u jedan veliki tunel. Trčao je unutar njega. Koliko vidim povredio je nogu. Skrenuo je desno u jedan stari tunel. Vidim da je jako star i u blizini je kanalizacija. Ja vidim da je on još živ, ali nije u dobrom stanju.

Naš izvor kaže da nije poznato da li je policija prihvatila pomoć vidovnjakinje, ali je činjenica da je Sandra obrisala svoju objavu sa Fejsbuka.

Matej Periš, S.S., Klub Gotik
foto: MUP RH, Kurir/Branka Travica, Printscreen/Facebook

- Kada god je neki misteriozni slučaj u pitanju, u njega se uključuju razni stručnjaci, vidovnjaci i detektivi željni pažnje, ali pitanje je koliko oni mogu da pomognu. Veoma je loše ometati istragu i bacati neko drugo svetlo na veoma ozbiljnu istragu. Ipak treba pustiti policiju, tužilaštvo i nadležne institucije da rade svoj posao, jer oni najbolje znaju - objašnjava sagovornik Kurira upoznat sa slučajem.

(Kurir.rs)

Bonus video:

05:05

Novinar otkrio nove detalje iz života Mateja Periša

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track