MENADŽER KLUBA GOTIK OTKRIO ŠTA SE DESILO U NOĆI KAD JE MATEJ NESTAO: Na snimcima kamera se jasno vidi, spomenuo i VELJU NEVOLJU
Foto: Branka Travica

otklonio sve sumnje

MENADŽER KLUBA GOTIK OTKRIO ŠTA SE DESILO U NOĆI KAD JE MATEJ NESTAO: Na snimcima kamera se jasno vidi, spomenuo i VELJU NEVOLJU

Crna Hronika -

Jedan od menadžera kluba "Gotik", gde je Matej Periš bio sa drugovima u provodu pre nego što je nestao, kaže da kritične noći, 31. decembra, nikakvih incidenata nije bilo.

- Matej i njegovi prijatelji nisu imali nijednu neprijatnu situaciju te noći u klubu. Ni najmanji incident se nije desio ni sa njima, ni sa drugim gostima. Čuo sam neke nebulozne priče kako je Matej držan u podrumu kluba, ali, ljudi, to su notorne gluposti. Na snimcima kamera se jasno vidi da je istrčao iz kluba. Uostalom, jedan od Matejevih prijatelja mi je kasnije u neformalnom razgovoru i sam priznao kako nisu imali nijednu zamerku za vreme provedeno u klubu i kako su svi bili zadovoljni i provodom i uslugom - napominje sagovornik.

Prema njegovim rečima, klubu "Gotik" je nakon svega naneta velika šteta, pošto su posle Matejevog nestanka sve rezervacije redom otkazivane.

- Praktično klub i ne radi nakon nestanka tog momka. Svima je teško palo to što mu se desilo, ali pripisivati nama deo krivice za to je apsurdno! Čuo sam da je neko objavio da nam obezbeđenje kluba drži Velja Nevolja, što naravno nije tačno. Istina je da smo angažovali licenciranu agenciju za obezbeđenje sa svim potrebnim dozvolama za rad. Ne znam šta smo još trebali da uradimo? - pita se menadžer.

Matej Periš (27) nestao je u Beogradu u noći između 30. i 31. decembra. Iz potpuno nepoznatih razloga, on je oko 1.20 posle ponoći istrčao iz kluba "Gotik" u kojem je bio sa društvom i od tada mu se gubi svaki trag.

Nestanak mladića iz Splita podigao je Srbiju i region na noge. Šta se tačno dešavalo kobne noći, niko sa sigurnošću ne zna. Ono što se pouzdano zna jeste da je Matej sa drugarima iz Splita došao do Zagreba, da su tu ostavili svoje automobile i iznajmili kombi kojim su došli do Beograda.

12:48

OVAKO JE MATEJEV TELEFON ZAVRŠIO KOD RATNOG OSTRVA?! Stručnjaci veruju da ima nade da je živ TREBA POD HITNO ISPITATI PRIJATELJE

Kako su rekli Matejevi otac i devojka, oni su taj put planirali već dugo, a na Dorćolu su iznajmili stan u koji su stigli 30. decembra popodne. Odatle su, kako se navodi, otišli u restoran u Beton hali na ručak, a onda odatle u klub "Gotik", gde je cela misterija i započela. Javnost i dalje ne zna šta se tu dogodilo pre 1.20 časova, kada je mladić bez jakne istrčao napolje.

Da ga nema, primetili su njegovi drugovi tek oko 2.30, nakon čega su počeli da ga zovu, ali im se nije javljao. Telefon mu je bio isključen. Momci su otišli u smeštaj, nadajući se da će se njihov drug pojaviti tokom dana, a pošto se to nije desilo, oni su 31. decembra oko 18 sati policiji prijavili njegov nestanak.

(Kurir.rs/Informer)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track