TRAGEDIJA U KURŠUMLIJI JE JOŠ VEĆA! Lovac koji je usmrtio druga u lovu do skoro bio podstanar, JEDVA SAKUPIO NOVAC ZA KUĆU

Jezivo

TRAGEDIJA U KURŠUMLIJI JE JOŠ VEĆA! Lovac koji je usmrtio druga u lovu do skoro bio podstanar, JEDVA SAKUPIO NOVAC ZA KUĆU

Crna Hronika -

Danas popodne došlo je do tragedije, kada je na Zorana S. (40) iz kuršumlijskog sela Rudara pucao drug iz grupe misleći da je divljač. Zoran S. stradao je kraj crkvice na putu ka Prolom Banji, nedaleko od sela Rudare, a njega je slučajno ustrelio lovac R.G.

Lovac R. G. iz Rudara živi sa majkom u jednom kuršumlijskom naselju i tek nedavno je uspeo da skupi novac kako bi kupili manju kuću. Do tada su bili podstanari.

0632785837, policija, hrvatska policija
foto: Beata Zawrzel/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Za sada se ne znaju sve okolnosti koje su dovele do ovog tragičnog događaja, ali je on bio sam na tom mestu kada je palio vatru kako bi se ugrejao.

Nedaleko od njega nailazila je grupa lovaca, a R.G. je čuo kako nešto šuška, te je mislio da je reč o divljoj svinji i opalio je iz svoje puške u tom pravcu. Kada su prišli, videli su da je zapravo reč o čoveku.

Pogođen je u grudi i nije mu bilo spasa.

Umro, Hitna
foto: Marina Lopičić

-U našoj evidenciji ne postoji podatak da je Zoran S. toga dana uzeo dozvolu za lov i zaista za sada ništa ne znamo- rečeno nam je u lovačkim krugovima iz Kuršumlije.

Prema našim saznanjima R.G. koji živi sam u selu Rudare imao je lošiji vid, barem tako tvrde osobe koje ga poznaju.

U toku je saslušanje svedoka i nakon toga biće poznate sve okolnosti ovog strašnog događaja.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs/B.R.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track