ŠEST MESECI KUĆNOG ZATVORA ZBOG INCIDENTA NA NASTUPU JELENE KARLEUŠE! Mali Cuner sklopio nagodbu!
Foto: MUP

prvo osnovno tužilaštvo

ŠEST MESECI KUĆNOG ZATVORA ZBOG INCIDENTA NA NASTUPU JELENE KARLEUŠE! Mali Cuner sklopio nagodbu!

Crna Hronika -

Marko Guzijan (27), poznat kao Mali Cuner, danas je na saslušanju u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu priznao krivicu za nasilničko ponašanje ispred naoćnog kluba u centru Beograda, tokom incidenta koji se pre petnaestak dana dogodio tokom nastupa pevačice Jelene Karleuše. Guzijan je, kako saznajemo, sklopio s Prvim osnovnim javnim tužilaštvom u Beogradu sporazum o priznanju krivice na osnovu kog je osuđen na 6 meseci kućnog zatvora bez nanogice.

Nemanja Govedarica
foto: Nebojša Mandić

Guzijanov branilac, poznati advokat Nemanja Govedarica, potvrdio je za Kurir da je njegov klijent osuđen na šest meseci kućnog zatvora koji će služiti bez elektrnoskog nadzora i da mu je danas ukinut pritvor.

Prema navodima krivične prijave, Mali Cuner se teretio da se 2. januara oko dva sata noću u klubu "Kasina" najpre popeo na binu, pokušavajuci da se približi pevačici dok je nastupala, kada je obezbeđenje kluba bilo primorano da reaguje i da Guzijana udalji sa bine, kako ne bi ometao nastup. On je tada, kako je posle njegovog privođenja, saopštilo tužilaštvo, negodovao i Članovima obezbedenja izneo niz uvreda i pretnji, nakon čega je izašao iz kluba, ušao u automobil i zaleteo se u izlog poslastičarnice "Gram", koja je u okviru kluba "Kasina.

- Osumnjičeni se potom udaljio svojim vozilom ka Trgu Nikole Pašica, gde je kolima oštetio žardinjere, metalne stubove i ograde, pobegavši sa lica mesta - saopštilo je tužilaštvo.

Otmica, Marko Guzijan, Mali Cuner, Vojislav Mitković
foto: MUP

Posle incidenta, Mali Cuner je pobegao a njegov "audi" pronaden je na Karaburmi. Za njim je tada raspisana potraga, a njegova kuma, koja je zatečena u automobilu bila je privedena na trežnjenje.

Marko Guzijan (27), zvani Mali Cuner, mladi je sin Jovana Guzijana Cunera koga je ubio "zemunski klan" pre 20 godina.

(Kurir.rs/J. S.)

Bonus video:

00:37

Jelena Karleuša u novogodišnjoj noći promenila 3 kostima

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track