OTAC OSUMNJIČENOG ZA UBISTVO KOD DOLJEVCA: Moj sin je iz samoodbrane dograbio nož! Upao nam je u kuću naoružan pištoljem
Foto: Kurir/M.S., Printscreen

OTAC OSUMNJIČENOG ZA UBISTVO KOD DOLJEVCA: Moj sin je iz samoodbrane dograbio nož! Upao nam je u kuću naoružan pištoljem

Crna Hronika -

Policija je uhapsila osumnjičenog za ubistvo mladića u selu Šarlinac kod Doljevca, saznaje Kurir.

Prema rečima našeg izvora radi se o N. M. iz tog sela, a lisice su mu stavljene u selu Voljčinac posle policijske potere.

- Zločin se dogodio u kući u Šarlincu. Žrtva je izbodena nožem nasmrt, a osumnjičeni je pobegao posle toga. Međutim policija ga je ubrzo pronašla i uhapsila - kaže naš izvor.

02:27

Otac osumnjičenog za ubistvo: Moj sin je iz samoodbrane uzeo nož

Srđan M., otac uhapšenog mladića za Kurir da je sinoć, oko jedan sat posle ponoći u njihovu kuću u Šarlincu došao njemu nepoznat mladić, naoružan pištoljem.

- Moj sin je tada iz samoodbrane dograbio nož, koji mu je bio na dohvat ruke. Sin je potom izašao iz kuće, u dvorištu mi je rekao "Ćale idem ja, ti zovi Hitnu, da ne umre ovaj gore i pozovi mi advokata." On je već imao loše iskustvo sa policijom zbog tuče, ležao je u zatvoru sedam meseci. Ja nisam znao šta se dešava, ja sam se popeo na prvi sprat i zatekao mladića u lokvi krvi, ali ubodne rane nisam video - kaže Srđan i tvrdi da ne poznaje momka koji je došao u njihovu kuću i pretio sinu.

- Milsim da ga i moj sin ne poznaje. Policija se odmah stvorila pred našom kućom. Sina su jurili ko besnog psa i uhapsili ga u drugom selu. Pokušavali su da mu lociraju telefone, ali moj sin se samo branio u svojoj kući, u svojoj sobi - kaže otac.

Otac osumnjičenog kaže da mu je žao ubijenog momka.

- Greota je stvarno, ali došao mi je u kuću sa pištoljem da nas ubije. Alo, bre! A sin se verovatno uplašio za mene, pošto sami živimo nas dvojica - priča otac.

Jake policijske snage i dalje su u Šarlincu, a nož kojim je zločin počinjen nije pronađen.

- Pretpostavlja se da je osumnjičeni prilikom bekstva bacio negde nož - kaže izvor.

(Kurir.rs/M.S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track