INSPEKTORI ME PROBUDILI U ZORU, NISAM ZNAO ZAŠTO: Progovorio najbolji drug osumnjičenog za ubistvo u Šarlincu (VIDEO)
Foto: Kurir

Krvava drama kod Doljevca

INSPEKTORI ME PROBUDILI U ZORU, NISAM ZNAO ZAŠTO: Progovorio najbolji drug osumnjičenog za ubistvo u Šarlincu (VIDEO)

Crna Hronika -

Mladić N.M. iz sela Šarlinac kod Doljevca uhapšen je jutros posle policijske potere u selu Voljčinac, zbog ubistva drugog mladić u njegovoj kući.

Niš
foto: Marko Smiljković

Naime, zločin se dogodio danas u ranim jutarnjim satima kada je, kako se pretpostavlja, naoružani muškarac upao u kuću u kojoj je osumnjičeni živeo sa svojim ocem, a mladić je tada uzeo nož i nasmrt ga izbo.

Drugar osumnjičenog rekao je za Kurir da ne zna koji bi motiv za zločin mogao da bude, kao ida nije video N.M. više od deset dana.

- Iskreno mi je žao i za njega i za tog drugog mladića. Zadnjih 10, 15 dana se nismo ni viđali, ja radim oko poljoprivrede. Koliko ja znam on je radio u inostrasnstvu, radi nekoliko meseci preko, pa onda dođe ovamo. Ne poznajem ubijenog dečka i mene su inspektori jutros oko 3,4 sata probudili da me pitaju šta se dogodilo, da li znam nešto - rekao je Nemanja Simić za Kurir.

On je dodao da ne zna da li su se osumnjičeni i žrtva poznavali.

00:54

Drug ubijenog mladića u Nišu

Otac uhapšenog mladića Srđan M. za Kurir je rekao da je sinoć, oko jedan sat posle ponoći u njihovu kuću u Šarlincu došao njemu nepoznat mladić, naoružan pištoljem.

- Moj sin je tada iz samoodbrane dograbio nož, koji mu je bio na dohvat ruke. Sin je potom izašao iz kuće, u dvorištu mi je rekao "Ćale idem ja, ti zovi Hitnu, da ne umre ovaj gore i pozovi mi advokata." On je već imao loše iskustvo sa policijom zbog tuče, ležao je u zatvoru sedam meseci. Ja nisam znao šta se dešava, ja sam se popeo na prvi sprat i zatekao mladića u lokvi krvi, ali ubodne rane nisam video - kaže Srđan i tvrdi da ne poznaje momka koji je došao u njihovu kuću i pretio sinu.

Kurir.rs - M. S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track