SESTRA JE ČVRSTO DRŽALA ZA RUKU, NIJE HTELA DA JE PUSTI: Novi detalji porodične drame u Požarevcu
Foto: Shutterstock

hapšenje

SESTRA JE ČVRSTO DRŽALA ZA RUKU, NIJE HTELA DA JE PUSTI: Novi detalji porodične drame u Požarevcu

Crna Hronika -

Državljanin Francuske R.J. (21) i njegov rođak, državljanin Hrvatske K.M. (26), uhapšeni su zbog sumnje da su uvukli u kola nevenčanu suprugu R.J. i njenu maloletnu sestru.

Kako Kurir nezvanično saznaje, R.J. je sa nevenčanom suprugom do pre izvesnog vremena živeo u Belgiji.

- Njih dvoje su se posvađali, pa je devojka odlučila da se iz revolta vrati u porodičnu kuću u Požarevac. Međutim, R.J. je sa svojim rođakom krenuo ka Srbiji presreo devojke u Ratarskoj ulici - priča izvor

- On je u kola pokušao da uvuče svoju suprugu, ali je ona u tom momentu bila sa sestrom koja ju je čvrsto držala za ruku i nije htela da je pusti, pa su obe ušle u automobil - objašnjava naš sagovornik.

Navodno, R.J. je pozvao porodicu i rekao da će maloletnicu vratiti kući, jer mu namera i nije bila da nju odvede.

- Kada su stigli u Beograd, devojku su prvim taksijem poslali u Požarevac - dodaje naš sagovornik.

Kako je saopštio MUP, R.J. se tereti za nasilje u porodici i protivpravno lišenje slobode, dok se K.M. tereti samo za protivpravno lišenje slobode.

- Oni se sumnjiče da su 27. marta ove godine u Požarevcu na silu ugurali u automobil nevenčanu suprugu R. J. i njenu šesnaestogodišnju sestru. Potom su ih automobilom koji je vozio R. J. odvezli u Beograd, odakle su maloletnicu taksijem vratili u Požarevac. Devojku su, kako se sumnja, odvezli do jedne iznajmljene kuće u kojoj su je držali protiv njene volje i gde ju je R. J. psihički maltretirao i tukao - saopštio je MUP.

Osumnjičenima je određeno zadravanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Osnovnom javnom tužilaštvu u Požarevcu.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track