KRUŠEVLJANIN POLIO BENZINOM I ZAPALIO SVOJU BABU! Miloš dobio 5 godina zatvora, tužilaštvo tražilo duplo više
Foto: Facebook

zapalio i babinog partnera

KRUŠEVLJANIN POLIO BENZINOM I ZAPALIO SVOJU BABU! Miloš dobio 5 godina zatvora, tužilaštvo tražilo duplo više

Crna Hronika -

Miloš M. (24) iz Kruševca, koji je prošlog juna benzinom polio, pa zapalio babu Biljanu B. (63), kada je povređen i njen partner, Goran M. (51), osuđen je prvostepenom sudskom odlukom na pet godina zatvorske kazne.

Kako saznaju “Novosti”, nepravosnažna presuda Višeg suda u Kruševcu odnosi se na krivično delo ubistvo u pokušaju. Više javno tužilaštvo sigurno će uložiti žalbu.

Kako saznajemo, postupajuće tužilaštvo je tražilo 10 godina zatvora i krivično delo okvalifikovalo kao "teško ubistvo u pokušaju", što je sud prekvalifikovao. Kao oštećena u postupku našla se baba osumnjičenog, ali ne i njen partner, koji je bio teže povređen.

- Miloš M. je prvo verbalno i fizički napao babu, polio je benzinom i zapalio i njenog nevenčanog supruga, koji je pokušao da joj pomogne - bili su prvi policijski izveštaji sa terena.

U porodici su pričali da se Miloš nije slagao sa partnerom svoje babe. A majka Mirjana posvedočila da je sin bio u alkoholisanom stanju.

- Svađao se sa ukućanima, a onda se dohvatio benzina i krenuo da poliva koga god je video - ispričala je majka.

Tek, porodično okupljanje uz alhohol se tog 6. juna nije dobro završilo. Najteže je prošao Goran. Ukućani su pokušali da mu pomognu, ali je njegova odeća brzo planula.

Okrivljeni Miloš M. nije imao stalni posao, a do para je uglavnom dolazio radeći honorarno. Do donošenja pravosnažne presude na apelacionom nivou ostaje u pritvoru.

(Kurir.rs/Novosti)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track