SUTRA SAHRANA MLADIĆA (23) KOJI JE POGINUO KOD MALOG ZVORNIKA: Sestra nastradalog momka (27) puštena na kućno lečenje
Foto: Printscreen/Facebook

tragedija

SUTRA SAHRANA MLADIĆA (23) KOJI JE POGINUO KOD MALOG ZVORNIKA: Sestra nastradalog momka (27) puštena na kućno lečenje

Crna Hronika -

MALI ZVORNIK – Dvadesetsedmogodišnja M.S. koja je u sinoćnoj saobraćajnoj nesreći bila u kolima sa četiri godine mlađim bratom I.S koji je nastradao na licu mesta puštena je iz lozničke Opšte bolnice.

Prema rečima Dragane Mitrović, portparola Opšte bolnice u Loznici, ona nije imala teške telesne povrede, nije bila životno ugrožena i u toku dana je puštena kući pošto njene povrede nisu bile takve prirode da joj je bilo neophodno dalje bolničko zadržavanje.

Podsetimo, teška saobraćajna nesreća dogodila se oko pola dva jutros na putu Ljubovija – Mali Zvornik, nadomak malozvorničkog sela Sakar. Prema informaciji iz lozničkog Osnovnog javnog tužilaštva mladić je upravljao vozilom marke BMW, lozničkih registarskih tablica, i kretao se iz pravca Ljubovije ka Malog Zvorniku kada je, najverovatnije, izgubio kontrolu nad vozilom i prešao na levu kolovoznu traku, a potom na proširenje pored leve strane puta gde se nalazila parkirana kamionska prikolica u koju je udario.

Posle nesreće brat i sestra su prebačeni u malozvornički Dom zdravlja gde su lekari samo mogli da konstatuju njegovu smrt, a devojka je jutros oko tri sata prevezena u lozničku Opštu bolnicu gde joj je ukazana pomoć i bila je hospitalizovana na Odeljenju hirurgije.

Sahrana nastradalog mladića za koga svi imaju samo reči hvale zakazana je za sutra.

Kurir.rs/T.I.

bonus video:

00:26

Saobraćajna nesreća kod Bora

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track