KURIR SAZNAJE! ŽENI SIPAO SONU KISELINU U OČI?! Tužilaštvo traži 15 i po godina robije za Vranjanca
Foto: MUP Srbije, Printscreen/Facebook, Printscreen, Kurir

KURIR SAZNAJE! ŽENI SIPAO SONU KISELINU U OČI?! Tužilaštvo traži 15 i po godina robije za Vranjanca

Crna Hronika -

BEOGRAD/PANČEVO - Osnovno javno tužilaštvo u Pančevu podnelo je optužni predlog Osnovnom sudu u Pančevu protiv Zorana K., zbog postojanja opravdane sumnje da je izvršio krivično delo protivpravno lišenje slobode, krivično delo izlaganje opasnosti i krivično delo teška telesna povreda.

Nada Smiljković
foto: Printscreen/Facebook

Naime, on je 24. marta u Pančevu nakon verbalne rasprave sa partnerkom Nadom S. protivpravno ženu držao zatvorenu na svirep način, gurnuo je na krevet, uputio joj razne pretnje, a potom pocepao čaršav i istim joj obmotao glavu tako da su joj ostali nepokriveni oči i nos, a potom je teško telesno povredio kada joj je u tri navrata otvorio oba oka i sipao sonu kiselinu, te ženu, koja ga je molila sve vreme da je preveze u bolnicu, ostavio bez pomoći u stanju opasnom za život i zdravlje.

Osnovno javno tužilaštvo u Pančevu predložilo je sudu da se pritvor, u kome se okrivljeni Zoran K. trenutno nalazi, produži do završetka glavnog pretresa, jer postoje okolnosti koje ukazuju na opasnost od bekstva i osobite okolnosti da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo i da se okrivljenom Zoranu K. izrekne kazna zatvora u trajanju od 15 godina i 6 meseci.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track