DROGIRALI SE, PA IM PRESEO PRVOMAJSKI URANAK: Ženi (41) pozlilo od narkotika, policija u kući zatekla ČUDNU EKIPU
Foto: Shutterstock

uhapšen mladić (26) koji je doneo drogu

DROGIRALI SE, PA IM PRESEO PRVOMAJSKI URANAK: Ženi (41) pozlilo od narkotika, policija u kući zatekla ČUDNU EKIPU

Crna Hronika -

Jednoj ženi (41) je pozlilo od konzumiranja marihuane na salašu u Petrovcu na Mlavi, zbog čega ju je Hitna pomoć prevezla u bolnicu.

Odmah je reagovala i policija i uhapsila mladića (26) pod sumnjom da je drogu dao ne samo ženi kojoj je pozlilo, već da su je konzumirali i vlasnica kuće (52) i još dvojica muškaraca, starosti 16 i 30 godina.

Prvomajski uranak im je zbog droge svima preseo.

S obzirom na starost prisutnih, reč je o "čudnoj ekipi" u kući na salašu.

"Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Petrovcu na Mlavi podneće krivičnu prijavu nadležnom tužilaštvu protiv dvadesetšestogodišnjaka iz okoline Kovina, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela neovlašćeno držanje opojnih droga i omogućavanje uživanja opojnih droga", saopštio je MUP.

Istragu je sproveo OJT Petrovac na Mlavi.

"Policija ga je zatekla juče, na jednom salašu u Petrovcu na Mlavi, u kući pedesetdvogodišnje žene i kod njega pronašla 23 paketića sa ukupno 20,6 grama marihuane. On se sumnjiči da je vlasnici kuće, još jednoj ženi starosti 41 godinu i dvojici muškaraca starosti 30 i 16 godina omogućio da konzumiraju narkotike", dodaje se u saopštenju.

MUP potvrđuje da je "četrdesetjednogodišnjoj ženi, zbog korišćenja droge, pozlilo".

"Ona je radi ukazivanja pomoći prevezena u Službu hitne medicinske pomoći u Petrovcu na Mlavi. U stanu tridesetogodišnjaka nađena je manja količina marihuane, pa će policija protiv njega podneti krivičnu prijavu nadležnom tužilaštvu, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga", zaključuje se u saopštenju.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:24

Uhapšene dve osobe zbog iznude i prodaje droge

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja