TUŽAN KRAJ, KRAGUJEVAC DANAS ISPRAĆA MILENU NA VEČNI POČINAK Upucao je muž, deca još ne znaju da su ostala bez roditelja
Foto: Kurir, Printscreen/Facebook

nije dobila najvažniju životnu bitku

TUŽAN KRAJ, KRAGUJEVAC DANAS ISPRAĆA MILENU NA VEČNI POČINAK Upucao je muž, deca još ne znaju da su ostala bez roditelja

Crna Hronika -

Majke više nema, a otac je uhapšen

KRAGUJEVAC - Milena M. (35) koju je suprug V. M. (40) upucao u vrat i koja je nakon nedelju dana borbe preminula, biće sahranjena danas na groblju u Kragujevcu.

Nju je suprug sa kojim ima dvoje decen upucao na spavanju u vrat. Deca su bila u susednoj sobi i nisu čula ništa. Pucanj je čuo njegov otac koji je pozvao policiju i lekare.

U UKC Kragujevac dovezena je u ponedeljak, 16. maja 2022. godine, sa teškom telesnom povredom, opasnom po život, nanesenom vatrenim oružjem u lice.

- Istog dana, obavljena je hitna hirurška intervencija, u kojoj je učestvovao tim hirurga UKC Kragujevac, ali joj je konstatovana moždana smrt - navode u ovoj ustanovi.

Motiv se navodno krije u ljubomori jer je Milena radila u Nemačkoj, a on sumnjao u njenu vernost. Prema rečima komšija ništa nije ukazivalo da će doći do tragedije.

- Sve su isplanirali, bili su spremni da se presele. Pozdravili su se sa rodbinom, on je valjda dao i otkaz u firmi u kojoj je radio da bi išao sa njom. Koliko znam, trebalo je danas da odu, znači upucao je dan pred odlazak. Imaju dvoje male dece koja su bila u kući kada je on pucao u nju. Šta se tu desilo, niko ne zna, pričaju da misli da ga ona vara, jer tri godine već živi u Nemačkoj - pričaju komšije.

Inače, on je nakon pucnjave pobegao. Ceo grad je bio blokiran i intenzivno se tragalo za njim. Policija ga je pronašla "zabarikadiranog" u kolima iz kojih je nakon dva sata pregovora izašao. Inače, u ovoj kući ranije nije bilo prijava za nasilje.

Ona je radila u Nemačkoj kao doktorka.

Kurir.rs/Telegraf

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track