NEK IDE NA DOŽIVOTNU ROBIJU, MENI JE BITNO DA JE DETE DOBRO: Potresne reči oca devojčice koju je napastvovao deda
Foto: Shutterstock

podignuta optužnica

NEK IDE NA DOŽIVOTNU ROBIJU, MENI JE BITNO DA JE DETE DOBRO: Potresne reči oca devojčice koju je napastvovao deda

Crna Hronika -

Više javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv muškarca (61) zbog sumnje da je godinu dana silovao unuku. Ukoliko se dokaže njegova krivica preti mu kazna doživotnog zatvora.

- Nisam obavešten da je podignuta optužnica, a oca nisam ni video od kada je uhapšen. Meni je najbitnije da je ćerka dobro, a njemu neka sude i nek ide i na doživotnu robiju, ako je kriv - rekao je otac napastvovane devojčice.

DEDA SILOVAO UNUKU GODINU DANA: Podignuta optužnica i preti mu najmanje 10 godina zatvora

D.D. uhapšen je početkom marta ove godine kada se devojčica požalila majci. Maloletnica je rekla da čim ostane sama sa dedom on je zlostavlja.

- Osumnjičeni je u dva navrata obljubio devojčicu. Ona je tokom istrage rekla da nije smela ništa da kaže roditeljima jer joj je deda pretio ubistvo. Pregledom je utvrđeno da je devojčica obljubljena- kaže izvor blizak istrazi.

Podsećanja radi, Više javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv muškarca iz Beograda jer je od februara 2021. do februara ove godine silovao dete, svoju maloletnu unuku.

Optužnicom se tereti za krivično delo silovanje za koje je zaprećena od najmanje 10 godina zatvora ili doživotni zatvor

Optužnica je Višem sudu u Beogradu podneta na potvrdjivanje 6. juna. D.D. je, kako se sumnja, upotrebom sile i pretnje silovao devojčicu u svom stanu u okviru porodične kuće, u kojoj živi, a u istoj kući živi i devojčica sa roditeljama, koji imaju još četvoro dece, kao i sa stričeva familija.

Nalazi se u pritvoru da ne bi ponovio krivično delo u kratkom roku.

(Kurir.rs/Telegraf)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track