RASVETLJENA MISTERIJA SMRTI POLICAJCA U SVRLJIGU! Završena obdukcija, otkriveno od čega je Aleksandar preminuo
Foto: Kurir.rs/M.S.

ratni veteran

RASVETLJENA MISTERIJA SMRTI POLICAJCA U SVRLJIGU! Završena obdukcija, otkriveno od čega je Aleksandar preminuo

Crna Hronika -

Ratni veteran i penzionisani policajac Aleksandar S. (58) preminuo je nakon infarkta - to nije bila nasilna smrt.

Policajac u penziji Aleksandar S.(58) iz Svrljiga umro je 24. juna u svojoj kući nakon infarkta, saznali smo iz porodice ovog bivšeg borca u poslednjim ratovima.

Njegova bivša supruga Megica Dinić kaže da je ona identifikovala telo u Nišu kao i da su otklonjene sve sumnje da je u pitanju nasilna smrt.

- Policija je po protokolu radila svoj posao pa su i trake na kući i vratima postavljene. Obdukcioni nalaz je pokazao da je moj bivši suprug umro prirodnom smrću, a kada su se spominjale povrede to su zapravo bile modrice odnosno negde mu je telo bilo modro, ali od posledica infarkta, a ne od nasilnog nanošenja povreda. Nema tu nikakvih nejasnoća, a to su mi potvrdili i nakon obdukcije - rekla je Dinićeva.

Svrljig
foto: Kurir/M.S.

Novinari su u toku jučerašnjeg dana, nedelje, naišli na "zid tišine" u Svrljigu povodom ovog slučaja tako da je ostalo nejasno da li je u ovoj tragediji bilo nasilja ili ne.

Svrljig, ratni veteran, Aleksandar S.
foto: Kurir.rs/M.S.

Aleksandar S. je imao moždani udar pa je teško hodao tako da su trake na ogradi i ulaznim vratima davale pretpostavku da je reč o nasilnoj smrti što se ispostavilo kao netačno.

Kurir.rs/M.S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track