"NIŠTA SE NIJE DESILO, IDITE!" Čiča koji je privođen jer je hteo da ljubi i pipka devojčicu sve negira! SUD MU IZREKAO 1 ZABRANU
Foto: Shutterstock

novi detalji

"NIŠTA SE NIJE DESILO, IDITE!" Čiča koji je privođen jer je hteo da ljubi i pipka devojčicu sve negira! SUD MU IZREKAO 1 ZABRANU

Crna Hronika -

Protiv muškarca (79) iz Beograda pokrenut je krivični postupak zbog sumnje da je izvršio nedozvoljene polne radnje nad devojčicom (16), čijoj porodici je navodno iznajmljivao stan u jednom od beogradskih naselja.

Kako nezvanično saznajemo, on se tereti da je 4. jula u stanu koji izdaje porodici napao maloletnicu i pokušao da je poljubi u usta, pipkajući je i nagovarajući da imaju seksualne odnose.

Neprimereno ponašanje

- Osumnjičeni stanodavac je navodno iskoristio trenutak kada je tinejdžerka bila sama kod kuće. Došao je kod nje i počeo neprimereno da se ponaša, da je dodiruje i predlaže joj da budu intimni. Nakon što je odbila osumnjičenog, počeo je da joj preti kako će izbaciti nju i njenu porodicu iz stana na ulicu, nakon čega je ona odlučila da ceo slučaj prijavi najpre roditeljima, a potom i policiji - objašnjava izvor Kurira iz istrage i dodaje:

- Nakon prijave, muškarac je priveden u policijsku stanicu, gde je negirao navode devojčicine prijave i govorio kako se to nije nikada desilo.

Posle toga, kako nezvanično saznajemo, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati, u kom roku je sproveden u Drugo osnovno javno tužilaštvo na saslušanje.

- Posle saslušanja tužialc je predložio da mu se odredi jednomesečni pritvor, ali je sud to odbio. Umesto pritvora, njemu je izrečena mera zabrane prilaska i komunikacije sa žrtvom - kaže izbor i dodaje da je tužilaštvo uložilo žalbu na ovu odluku suda.

Od komšija osumnjičenog muškarca Kurir je saznao da on izdaje nekoliko stanova na više lokacija u glavnom gradu.

- Koliko mi znamo, reč je o jednom finom, starijem čoveku. Oženjen je, poznajemo mu i suprugu, ona je baš divna osoba. Inače, nismo čuli za taj nemili događaj, ali ako je istina, onda je to jako zabrinjavajuće i treba da odgovara - pričaju komšije.

"Nije se ništa desilo"

Jedna porodica koja živi u stanu koji izdaje osumnjičeni ispričala nam je da do sada nisu imali problema sa stanodavcem.

- U njegovom stanu živimo četiri godine, do sada nismo imali nikakvih problema. Čovek se jako retko pojavljuje. Za sve ovo vreme došao je dva puta i to je samo ušao u dvorištance od stana i seo na terasicu - objašnjavaju stanari.

U stanu u kom se navodno dogodilo polno uznemiravanje tinejdžerke nismo zatekli nikoga, a osumnjičeni, koji živi na drugoj adresi, kratko nam je rekao: "Nije se ništa desilo, idite".

Poruka dokaza

"Neće se više ponoviti"

Kako je za Kurir nezvanično objasnio izvor iz istrage, u telefonu osumnjičenog muškarca navodno su pronađene poruke u kojima se on izvinjava devojčici.

- Prilikom hapšenja zaplenjen mu je mobilni. U njemu je pronađena poruka upućena na broj maloletne devojke u kojoj joj se izvinjava za to što se dogodilo i govori kako se takva stvar više neće ponoviti - rekao je izvor.

Kurir.rs/J. M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track