NOVOSADSKA POLICIJA POTVRDILA HAPŠENJE ZA ZLOČIN U ZMAJEVU: Iza brave unuk osumnjičen da je sekirom ubio dedu i baba-tetku
Foto: Printscreen/Facebook

akcija mup

NOVOSADSKA POLICIJA POTVRDILA HAPŠENJE ZA ZLOČIN U ZMAJEVU: Iza brave unuk osumnjičen da je sekirom ubio dedu i baba-tetku

Crna Hronika -

NOVI SAD - Novosadska policija potvrdila je da uhapšen Marko P. (29) iz Zmajeva.

Policija u Novom Sadu, u saradnji sa Policijskom upravom u Pančevu -Policijskom stanicom u Vršcu, uhapsili su ga, zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo teško ubistvo.

Sumnja se da je, 5. jula, u Zmajevu, M. P. sekirom usmrtio svog sedamdesetčetvorogodišnjeg dedu i njegovu osamdesettrogodišnju sestru, a zatim, automobilom ubijenog pobegao sa lica mesta.

M. P. je određeno zadržavanje do 48 sati i biće priveden, uz krivičnu prijavu, višem javnom tužiocu u Somboru.

Podsetimo, on je osumnjičen za dvostruko teško ubistvo svog dede Dragana Manojlovića (74) i i njegove sestre od ujaka Zore Dakić (83).

Podsetimo, 6.jula policija je nakon poziva ćerke pokojnog Dragana, ušla u njegovu porodičnu kuću, gde su zatekli dva beživotna tela.

-Nesrečnici su ubijeni najverovatnije još u ponedeljak-utorak. Draganov nestanak bio je čudan porodici kada se nije u četvrtak pojavio na sahrani svoje sestre. Tada su ga zvali, ali se nije javljao. Oni su pozvali njegovu ćerku R. P., kako bi videli da li ona zna nešto o ocu, iako su svi znali da nisu u dobrim odnosima - rečeno nam je tada, dodajući da je Marko dedu već opljačkao pre godinu dana, kada je podneta krivična prijava, kada mu je ukrao 20.000 evra.

Kurir.rs/S.S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track